201114

Colorimetry Research CR-300

Pro kalibrator til monitor

210 803,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

Det robust konstruerte huset til CR-300 fra Colorimetry Research er laget av maskinert aluminium og rustfritt stål, og tåler høye akselerasjonshastigheter for de mest krevende bevegelsesposisjoneringssystemene og -miljøene. Alle optiske komponenter er fikset for å sikre at ingen optiske feiljusteringer oppstår på grunn av vibrasjoner, støt eller høye akselerasjons- / retardasjonshastigheter.

Den veier bare 1,134 kg, og det er det perfekte verktøyet for skjerminspeksjon og kalibrering og for montering på hurtigflyttende XYZ-bord. Den lille størrelsen og formen gjør at flere CR-300 kan monteres i samme bevegelseskontrollsystem og samtidig måling av flere flekker i samme skjerm.

Allsidige INTERFACE-alternativer

CR-300 er en USB 2.0-kompatibel enhet, eksternt styrt av vertsprogramvaren fra hvilken som helst personlig datamaskin, bærbar PC eller nettbrett. Som et alternativ kan CR-300 også styres av en Ethernet 10BASET / 100BASE-TX IEEE-802.3-kompatibel tilkobling eller en RS-232-port.

Valgfri EXTERNAL TRIGGER-port

CR-300 kan utstyres med en valgfri ekstern utløserport som muliggjør aktivering av fjernmåling fra enten en trykknapp, en perifer enhet, eller ved hjelp av hardware-trigger-signaler for å måle strober / pulserende lys og start / stopp-signaler. Dette alternativet er ideelt for raske tidsbegivenheter som må synkroniseres nøyaktig for måling eller datafangst.

Gummihode

Skru på adapteren til gummihetten er inkludert for kontaktmålinger. Målepunktdiameter ved kontaktmålinger er 8 mm for en enhet som har 2 graders blenderåpning og 14 mm for en enhet som har 1 graders blenderåpning.

Egendefinerte FARGEMATCHING funksjoner

Framtidsbeskyttet CR-300 med ekstra tilpassede fargematchingsfunksjoner.

CR-300 tillater opplasting av opptil tre sett med tilpassede CMF-er. Disse "egendefinerte" CMF-ene kan være alternative standarder som er foreslått av forskjellige organisasjoner, for eksempel oss Judd-Voss 1978 eller tilpassede CMF-er som en forsker kan jobbe med.

Og til slutt, en kraftig applikasjon.

CRIApp-applikasjonen er en strømlinjeformet, brukersentrert applikasjon på tvers av plattformer designet for å utføre alle kolorimetriske analyser. Det gir et kjent og konsistent arbeidsområde, uansett hvilken plattform du er i. CR-300 leveres som standard med en innebygd, lettlærbar kommandotolk, slik at brukerne raskt kan lage sin egen dedikerte programvare for å utføre spesifikke måleoppgaver for inkludering i et automatisert testmiljø.

I tillegg er et fullt dokumentert kommunikasjonsspråk med mange virkelige eksempelmaler inkludert som utgangspunkt for kundene å bygge sine egne programvareverktøy ved hjelp av noen av dagens utviklingsmiljøer.

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Colorimetry Research
Produktkategori Kalibrering
Produkttype Kalibrering


Produsentens varenrCR-300
79 498,-
Varenr131121
Leveres på bestilling
122 506,-
Varenr135054
Leveres på bestilling
26 411,-
Varenr130980
Leveres på bestilling
39 650,-
Varenr130978
Leveres på bestilling
27 431,-
Varenr130979
Leveres på bestilling