726740

Delkin CFexpress Power G4 165GB

R1780/W1700

2 098,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
3 stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

Delkin CFexpress Power G4 165GB

POWER CFexpress Type B-minnekortet fra Delkin Devices kombinerer industriell styrke og pålitelighet med uovertruffen ytelse, pluss en kvalitetsgaranti som ingen andre kort. Med hastigheter som passer for profesjonelle fotografer og videografer, er POWER CFexpress Type B-kortet spesielt designet for å utmerke seg i den nyeste generasjonen av avanserte filmverter. Som en bonus støttes hvert CFexpress Type B-kort av vår livstidsgaranti.

Utvidet kapasitetsområde
Delkin POWER CFexpress Type B-kortserien er tilgjengelig i 9 kapasiteter (128 GB / 165 GB / 256 GB / 325 GB / 512 GB / 650 GB / 1 TB / 1,3 TB / 2 TB), slik at kameraeiere kan velge den nøyaktige kapasiteten som passer deres opptaksbehov. Hvert kort har gjennomgått omfattende interne tester i alle CFexpress Type B-verter på markedet - og bestått i alle moduser - for å sikre full funksjonalitet og ytelse.

  • Maks lesehastighet: 1780 MB/s
  • Maks skrivehastighet: 1700 MB/s
  • Vedvarende skriving: 805 MB / s
  • Garantert i ALLE CFexpress Type B verter
  • PCIe 3.0-grensesnitt
  • Tar opp 8K, 6K og 4K-video med høye bildefrekvenser og bithastigheter
  • RAW Continuous-Burst Ready

Teknologisk avanserte CFexpress™ Type B-opptakshastigheter
POWER CFexpress-kortet bruker et 3. generasjons PCI Express-grensesnitt (i tillegg til å støtte NVM Express), og har opptakshastigheter på opptil 1700 MB / s for feilfri videoopptak i kinokvalitet, inkludert 8K, 6K og 4K ved høye bildefrekvenser og bithastigheter. Det støtter også RAW kontinuerlig serieopptak uten forsinkelse - gå aldri glipp av de dyrebare øyeblikkene!

Strømlinjeformet arbeidsflyt POWER CFexpress Type B-kortet kan laste ned data med hastigheter på opptil 1780 MB/s, og sikrer den raskeste og mest effektive dataoverføringen fra kort til datamaskin for umiddelbar tilgang til filene dine og raskere starttid for etterproduksjon. Dette er ideelt for fotografer og videografer som raskt må laste ned store datamengder og fortsette å filme.

Testet for kompatibilitet
Hvert CFexpress Type B-kort har gjennomgått omfattende testing for å sikre full funksjonalitet og ytelse i dagens avanserte verter. POWER CFexpress Type B-minnekortet er bygget for å møte de omfattende kravene til dagens kringkastings-, film- og fotograferingsindustri, og er kortet du kan stole på for rask, pålitelig foto- og videoopptak. Det er imidlertid viktig å merke seg at CFexpress Type B-minnekort ikke er bakoverkompatible med verken CFexpress Type A, CompactFlash eller CFast 2.0-verter.

Slitesterk design og livstidsgaranti
POWER CFexpress Type B-kortet er bygget for å tåle selv de mest anstrengende opptaksmiljøene, og er holdbart designet for å være støtsikkert, magnetsikkert, røntgensikkert, antistatisk, UV-beskyttet og motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer. Hvert kort støttes også av en livstidsgaranti.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Delkin
Produktkategori Minnekort
Produkttype CFexpress type B


Produsentens varenrDCFXBP165G4