DJI Ronin 2 Pro Combo

Varenr:110606
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
74 990,-
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

DJI Ronin 2

Oppdatert og forbedret versjon av DJIs Ronin. Med kraftige motorer, hurtigkobling og helt ny fjernkontroll tar Ronin 2 deg til nye nivåer med tyngre kameraer, høyere hastigheter og lettere håndtering enn tidligere.

Fordeler:

 • Håndterer utstyr på opp til 13,6 kg
 • Fungerer i mange ulike konfigurasjoner
 • Enkel å balansere og stille inn
 • Integrerte kabler og strømforsyning for kamera og tilbehør
 • Pålitelig med dobbelt redundante hotswap-batterier

Kraftfull

Med enda kraftigere motorer klarer Ronin 2 å håndtere utstyr opp til 13,6 kg for å minimerer begrensningen av kameraet hvilket kamera du trenger å bruke. De kraftige motorene hjelper også til å motvirke g-krefter og vindkast når Ronin 2 monteres på biler eller i andre raske og bevegelige situasjoner.

 

Passer til bl.a.

 • Red Dragon
 • Arri Alexa Mini
 • Black Magic Ursa Mini
 • Canon C300
 • Sony FS7
 • og mange fler...

 

 

 

Allsidig

Et avtagbart håndtak lar deg veksle mellom ulike konfigurasjoner, og Ronin 2 kan brukes i mange ulike situasjoner. Både håndholdt, cable cam, kran eller på biler og andre kjøretøy. Føttene på grepet gjør det også mulig å sette ned Ronin 2 når den ikke er i bruk, slik at du ikke trenger å bære den med deg for å ta en pause.

 

Enkel

Innstillingshjulene gjør det enklere å finjustere balanseringen, og kontrollpanelet med touchskjerm lar deg få tilgang til øvrige innstillinger. Selv håndteringen for transport og muligheten til å strømforsyne kameratilbehøret har blitt forenklet.

 

Integrert

Kablingen og strømsystemet er helt innebygd for å unngå kabler og unngå krangel med ulike strømkilder. Ronin 2 benytter seg av et system med doble batterier med hot-swap for å unngå avbrudd i arbeidsflyten. Kameraet, skjermer, opptakere og tilbehør som DJI Focus kan strømforsynes direkte fra Ronin 2s batterier, slik at kameraet kan kjøres uavbrutt. 4 DC-kontakter finnes på basen, UART- og USB-tilkoblinger er plassert på bakre arm, og SDI-Out, DC og P-tap finnes plassert høyt oppe.

 

Pålitelig

 

Takket være det sprutsikre designet og karbonfiberkonstruksjonen kan du bruke Ronin 2 også selv om været eller omgivelsene er litt upålitelige. De selvoppvarmende batteriene gjør at Ronin 2 kan håndtere temperaturer helt ned til -20 ºC. De doble batteriene fungerer samtidig og samtidig individuelt, noe som gir deg redundent batteridrift og høy sikkerhet. Selv om et batteri skulle slutte å virke, fortsetter Ronin 2 som vanlig. Den innebygde GPSen gir Ronin 2 med informasjon om hastighet og akselerasjon, noe som er viktig for å holde kameraets plassering og horisontelle nivåer selv i høye hastigheter.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Dji


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
32143
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.