42566

DJI Mavic 2 Fly More Kit

Varenr:114075
3 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 2Skøyen
4 495,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Mavic 2 Fly More Kit inneholder to intelligent flybatterier, en Mavic 2 billader, en batteriladingshub, en batteri-til-strømbank-adapter, støysvake propeller og Mavic 2 skulderveske, noe som gir deg omfattende støtte når du filmer.

  • Flere intelligente flybatterier for en lengre flytur
  • Lad batteriene mens du kjører
  • Gjør batteriene dine om til strømbanker
  • Støysvake propeller for en roligere flyvning
  • En allsidig skulderveske til å bære alt i

 

Begge de intelligente flybatteriene har en kapasitet på opptil 59,29 Wh, og gir en maksimal flytid på 31 minutter. Med et innebygd DJI intelligent system for batteristyring blir batteristatusen overvåket og rapportert i sanntid, slik at du kan fokusere mindre på strømnivåene og mer på å selve flyvningen.

 

Mavic 2 billader lar deg lade batteriene mens du kjører, og den har en maksimal utgangseffekt på opptil 80 W og lavspenningsvern som sikrer at laderen ikke vil hindre deg i å få start på bilen som normalt.

 

Batteriladingshuben øker effektiviteten ved å lade batteriene etter tur etter hvor mye strøm som er igjen, der batterier som har et høyere ladenivå får strøm først. Takket være den sammenleggbare designen til batteriladingshuben blir det enkelt å ta den med deg uansett hvor du går. Du får også gleden av opptil fire ladeporter når du bruker den med billaderen eller batteriladeren.

 

Batteri-til-strømbank-adapteren gjør de intelligente flybatteriene om til strømbanker med høy effekt. Hver batteri-til-strømbank-adapter har to USB Type-A-porter, noe som gir deg en utgangseffekt på 10 W, slik at du kan fullade en smarttelefon ved hjelp av kun 20 % fra ett batteri.

 

To par støysvake propeller er også inkludert i settet. Disse neste generasjons-propellene bruker en helt ny aerodynamisk design, noe som resulterer i roligere flyturer, økt effektivitet og lengre flytid.

 

Den allsidige skuldervesken for Mavic 2 er spesielt designet for Mavic 2. Den har plass til en drone, en fjernkontroll, fire intelligente flybatterier, en smarttelefon, ekstra propeller, ND-filtre, kabler micro SD-kort og masse annet tilbehør.

 

Kompatibilitet

  • Mavic 2 Pro
  • Mavic 2 Zoom
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Batteri
Produsent Dji


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
4 999,-
1
Kundeanmeldelser
42566
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.