50631 50631 50631 50631 50631 50631 50631 50631 50631

DJI Smart Controller

Til Mavic 2 Pro, Zoom og Air 2

Varenr:116755
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
7 495,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

DJI Smart Controller er kompatibel med Mavic Air 2, Mavic 2 Pro, Zoom og Enterprise. Smart Controller er utstyrt med en skarp 5.5 tommers skjerm som er lyssterk og gir gode farger. Senderen gir god rekkevidde og er spesielt nyttig for de som har flere brukere på samme dronen.

DJI Smart Controller

DJI Smart Controller er designet for å maksimere din utendørs flyopplevelse med Mavic 2 eller andre fly utstyrt med OcuSync 2.0. En 5,5-tommers innebygd skjerm viser klare, lyse bilder, selv under utfordrende forhold. Intuitive kontroller og forhåndsinstallerte funksjoner som SkyTalk og DJI GO 4-appen får deg opp i luften raskere, klarere og mer praktisk enn noen gang før.

Ultra-lys skjerm

DJI Smart Controller har en innebygd 5,5-tommers 1080p-skjerm, som gir en ultra-lys skjerm for å holde din live feed lett synlig, selv i direkte sollys. På 1000 cd/m2 er skjermen omtrent dobbelt så lys som vanlige smarte enhetsskjermer.

OcuSync 2.0 videooverføring i full HD

DJI Smart Controller er utstyrt med OcuSync 2.0 Full-HD videooverføringsteknologi, og støtter automatisk veksling mellom 2,4 GHz og 5,8 GHz, noe som reduserer påvirkningen av miljøinterferens på dronedrift og bildekvalitet. Dette sikrer også pålitelig langtransmisjon på avstander opptil 8 km.

Effektiv og bærbar

DJI Smart Controller kobles til dronen din så snart den er slått på, slik at du kan ta av raskt og aldri gå glipp av et øyeblikk av handlingen. DJI Smart Controller har en integrert design med avtakbare kontrollpinner, og er også bærbar nok til å ta med deg hvor som helst.

Pålitelig i flere miljøer

DJI Smart Controller er i stand til stabil drift i temperaturer fra -20 °C til 40 °C, noe som gir deg en pålitelig HD
forbindelse med drone flere steder.

DJI Go Share

Overfør flyfotoene og videoene dine enkelt fra DJI Smart Controller til mobilenheten din ved hjelp av DJI GO 4-appens nye Go Share-funksjon.

Tilpasset system

DJI Smart Controllers tilpassede Android-system og optimaliserte DJI GO 4-app gir deg frihet fra begrensningene til konvensjonelle mobile enheter for å sikre raskere, fokusert antenneoppretting. Smart Controller støtter også apper fra tredjeparter for en rekke ekstra delings- og redigeringsalternativer.

Utmerket lyd- og videoytelse

DJI Smart Controller kommer med en innebygd mikrofon og høyttaler for utvidede alternativer som livestreaming. Den kan også spille av video gjennom HDMI-utgangen på 4K med H.264 eller H.265.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Fjernkontroll
Produsent Dji


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
50631
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.