53657 53657 53657 53657 53657 53657 53657

DJI Mavic 2 Enterprise DUAL Universal

Varenr:117765
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
28 668,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Utvid dine muligheter med Mavic 2 Enterprise DUAL fra DJI. Nå kan du operere i felt på en helt ny måte innenfor kommersiell flyvning såvel som industriell flyvning. Dette er i de fleste tilfeller verktøyet du trenger for å operere på en profesjonell måte.

Mavic 2 Enterprise DUAL  er et fantastisk verktøy, med sitt kompakte design, lange flytid og rekkevidde har du et hjelpemiddel til f.eks. inspeksjon, observasjon og kommunikasjon. "Dual" versjonen leveres med et dobbeltkamera hvor av det ene er et Flir kamera (varmesensitivt kamera), et uunnværlig verktøy til søk og redning. Div. tilleggsutstyr som spotlight, høyttaler og blitz (medfølger) gir deg enda flere hjelpemidler til din oppgave. 31 minutter maks flytid
 • 5 km rekkevidde
 • FLIR kamera
 • Utskiftbart tilbehør
 • Avanserte sensorer for unnvikelse og farer

Sett nye grenser

Bruk mulighetene for å fly med en utvidet port som gjør at du kan koble til flere enheter på dronen, slik at du kan utføre kritiske oppdrag slik det passer best for deg.

Din flysikkerhet er vår prioritet

Fra start til landing har vi raffinert måten du samhandler med dronen og miljøet på, slik at du alltid har et trygt og produktivt fly.

Fly- og datasikkerhet - du har kontrollen

Skriv inn passordet ditt for å få tilgang til enheten din og alle dens funksjoner og funksjoner. Denne intuitive måten å logge på enheten gir sikker tilgang til dronen din og dens data lagring om bord, og dermed forhindre lekkasje av sensitiv informasjon.

Alltid kontroll i luftrommet

Unngå farer i luftrommet med DJI AirSense, noe som forbedrer luftrommet ditt ved å gi deg øyeblikkelig posisjoneringsvarsling på nærliggende bemannede fly.

Fly sikrere enn noen gang før

Forbedret FlightAutonomy gir deg et svært avansert for for sensing i luften, et avansert sensingsystem bestående av 8 høyoppløselige og 2 infrarøde sensorer plassert på sidene av flyet. Resultatet? Et kraftig sett med sensorer som bestemmer den relative hastigheten og avstanden mellom flyet og et objekt i luften, slik at du kan fly, svinge og unnvike med mer stabilitet enn noen gang i et bredt spekter av åpne og komplekse miljøer.

Sens og unnvik hindringer lynkjapt

Advanced Pilot Assistance System gjør det mulig for droneen å intuitivt oppdage objekter på hver eneste bevegelse, slik at du enkelt kan fly rundt eller over hindringer, spesielt i trange rom.

Raffinerte bilder for taktisk og praktisk bruk.

Bildesystemet er utviklet med to mål i tankene: å hjelpe piloter i nærtliggende oppdrag, og sikre fanget data er mer relevant og klarert enn noensinne.

Data til å stole på

Som din iOS- eller Android-enhet, registrerer GPS timestamping tiden og datoen for når bildene tas, slik at du kan utnytte dataene for andre applikasjoner på industrinivå hvor nøyaktighet og timing er viktig.

Mindre forstyrrelse - Forbedret overføring

Opplev ren flygende ytelse med OcuSync 2.0, som støtter automatisk dual frequency band switching. Dette sikrer en mer pålitelig og stabil flytur, og forbedret videooverføring på opptil 8 km ved 1080p oppløsning.

Sammenleggbar, kompakt og portabel

Med bare 905g er DJI Mavic 2 Enterprise med sine sammenleggbare armer og propeller det perfekte arbeidsverktøyet du kan ta med deg i passende etui trygt festet i beltet uansett hvor du operer.

Beveg deg smooth i luften

Rask manøvrering gjennom komplekse miljøer med et kraftig fremdriftssystem som kan skryte av minimal lyd, og gir utvidet flytid på opptil 31 minutter og en maksimal hastighet på 72 km/t.

Mer plass på dine flyvninger

Med en 24GB intern lagring, kan du nå lagre mye mer data på oppdragene dine, slik at du får gjort mer uten det konstante behovet for å overføre bilder manuelt via SD-kort.

Vær mer bekvem i luftrommet

For oppdrag som krever mer diskret flyt, spesielt om natten, slår du bare av alle LED-lampene før oppdraget starter.

FLIR Kamera

 • Bildeoppløsning: 640x480 (4:3)
 • 640x360 (16:9)
 • Opptaksmodus: 640x360@9Hz

Kamera

 • Bildeoppløsning: 4056×3040(4:3) og  4056x2280 (16:9)
 • Opptaksmodus: 
  4K Ultra HD 3840x2160 30p
  2.7K 2688x1512 30p
  FHD 1920x1080 30p

Eskens innhold

 • 1 stk. Mavic 2 Enterprise DUAL
 • 1 stk. Batteri
 • 1 stk. Lader
 • 1 stk. Spotlight
 • 1 stk. Høytaler
 • 1 stk. Blitz
 • 1 stk. Koffert
 • Div tilbehør som kabler og propeller

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Produktkategori Industriell
Produkttype < 4 kg
Produsent Dji


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
53657
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.