65261 65261 65261 65261 65261 65261 65261 65261 65261

DJI Mavic Mini Fly More Combo

Komplett 3x batt, xtra propeller m.m.

Varenr:123924
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
1 stk. Leverandørlager
5 788,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Komplett pakke som inneholder:

Fly More Combo inkluderer:

  • 1 x Bæreveske
  • 18 x Ekstra skruer
  • 3 x Intelligent Flight Battery
  • 1 x 360° Propellbeskyttelse
  • 3 x par propeller
  • 1 x Toveis ladestasjon

Mavic Mini Fly More Combo fra DJI er en kompakt drone som gir resultater av profesjonell kvalitet uten begrensninger. Takket være den lille størrelsen, kan Mavic Mini fly hvor større droner lovlig ikke er tillatt, eller hvor det er nødvendig med en dronelisens. Denne friheten kombinert med en stabilisert 3-akset gimbal og sofistikerte flymodus, som kan oppnå opptil 12 MP-bilder, 2,7 K Quad HD-videoer, og komplekse filmbilder med bare et trykk i DJI Fly-appen.

En annen fordel med Mavic Minis størrelse er at den kan holde seg i lufta lenger. Mini-dronen har opptil 30 minutters flytid på full batterilading. Den medfølgende kontrolleren er designet for å fungere med Android- og iOS-smarttelefoner, slik at du enkelt kan fly dronen mens du opprettholder HD-video strømmen fra gimbal fra opptil 2,5 mil unna.

 

Fly More Combo

Fly More Combo-konfigurasjonen av Mavic Mini er designet for drone-entusiasten og profesjonelle som vil ut i feltet med nok utstyr for lengre økter i lufta. Sammenlignet med innholdet til Mavic Mini, gir Fly More Combo deg to ekstra batterier, to ekstra par propeller, en ekstra mikro-USB-kabel og et dusin ekstra reserveskruer for reparasjoner på stedet. Denne kombinasjonsboksen inneholder også tilbehør som Mavic Mini ikke har, for eksempel en 360° propellbeskyttelse, 2-veis ladehub, 18W USB-lader og en bæreveske.

Kom i gang

DJI inkluderer flere opplæringsvideoer i DJI Fly-appen, noe som gjør Mavic Mini til en ideell drone-løsning for både nybegynnere og profesjonelle.

Presis hovering

Takket være Mavic Mini sitt synssystem og GPS, kan den presist sveve og fly både innendørs og utendørs.

Maler

En rekke "Creator" maler (templates) er tilgjengelige i DJI Fly-appen for å hjelpe deg med å lage film med bare et trykk. Med QuickShot-modus som Dronie, Circle, Helix og Rocket, vil Mavic Mini utføre et forseggjort, forhåndsprogrammert sett med snutter mens du tar opp.

Disse korte videoene kan deles umiddelbart med venner eller legges ut på forskjellige sosiale medieplattformer. CineSmooth er en annen kameramodus som bremser Mini-hastigheten og bevegelsene, noe som gir deg større presisjon og stabilitet på trange steder.

SkyPixel

DJI Fly-appen gir deg tilgang til SkyPixel, en sosial medieplattform der du kan dele bilder og videoer med andre, bla gjennom andres arbeid og lære om kule fotograferingssteder i ditt område.

Bærbar kontroller

Kontrolleren har non praktiske flight sticks som kan skjules, noe som gjør kontrolleren enklere å ta med seg.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Droner
Gruppe 2 Hobby
Gruppe 3 < 250g
Produsent Dji


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
65261
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.