192036 192036 192036 192036 192036

DJI Pocket 2

Varenr:133412
7 stk. Weblager
  • 4Hovedlager
  • 3Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
4 379,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

DJI Pocket 2 Gimbal har en rekke oppgraderinger i forhold til forgjengeren, og legger til en 1/1,7" 64MP CMOS-sensor, opptil 8x zoom, en 93° synsvinkel og fire retningsstereomikrofoner med DJI Matrix Stereo-lydzoom, ved å bruke den lette, ultrakompakt 3-akset gimbalstabilisator og 4K-kamerakombinasjon.

Ny programvareforbedring er også lagt til, inkludert oppdatert ActiveTrack 3.0, innebygde glamoureffekter, AI-editor, Hybrid AF 2.0 og motion-lapse, uten behov for smarttelefon-appen. Den har alt du trenger for en høyoppløselig mobilproduksjon for å lage familievideoer, legge til opptak i bildene dine, eller vlogge de siste streamingkreasjonene dine med jevn bevegelsesvideo.

Denne alt-i-ett-enheten veier litt over fire gram, og har en 3-akset gimbalstabilisator for jevn bevegelse og enkel pan-og-tilt-kontroll. Pocket 2 har en 1/1,7"-sensor og et bredt 20 mm, 93° synsvinkelobjektiv for å ta opp til cinematisk 4K60-video ved 100 Mb/s og 64 MP stillbilder på et microSD-kort med en kapasitet på opptil 256 GB. Fire mikrofoner lar deg fange forbedret stereolyd, og de har støyreduksjon og en zoomfunksjon som følger zoom på kameraet ditt for å fange forbedret lyd i et strammere skudd. Kameraet kan bruke 8x zoom for stillbilder, 4x zoom for 1080p video og lyd, 3x zoom for 2K-video og 2x zoom for 4K-video.

Bruk DJIs Mimo-app og din iOS- eller Android-smarttelefon til å polere opptakene dine med forhåndsinnstilte opptaksmønstre, kamerabevegelser, filtre og lydspor. Appen er ikke engang nødvendig for å legge til glamoureffekter og for å utføre grunnleggende redigering, og du kan til og med sette den til bevegelsesforløp med et enkelt trykk. Du kan også live streame videoen din til nettet ved hjelp av appen. I motsetning til en smarttelefon med samme størrelse, har candy bar-størrelse Pocket 2 intelligente funksjoner som Story Mode, Active Track 3.0, hyper-lapse, panorama og motion-lapse for å skape overbevisende kreative effekter. Velg mellom 180° og 3 x 3 panoramabilder for å fange vidstrakte landskaputsikter.

Pocket 2 har et passivt kjølesystem som stille avgir varme, og et oppladbart batteri gjør at kameraet kan ta opp til 140 minutter. Inkludert i esken er et deksel, en mini kontrollpinne, et 1/4"-20 gjenget stativmontering, en håndleddsstropp, en strømkabel og USB Type-C og Lightning-smarttelefonadaptere. Ekstra tilbehør som en vidvinkelobjektiv, "Do-it-All" -håndtak, USB-splitter, stativ, trådløs mikrofonsender, ladeetui, telefonklemme og vanntett etui er tilgjengelig som tilbehør for å avrunde Pocket 2-opplevelsen.

Lommestørrelse

DJI Pocket 2 har en formfaktor som en lommestørrelse og ekstremt bærbar, og er et lite kamera som lar deg enkelt registrere minneverdige øyeblikk. Utstyrt for å stabilisere bevegelse og ta skarpe bilder og jevne videoer, gir Pocket 2 deg friheten til å skape magi for hånden.

Rask

Enhånds bildetakning lar deg begynne å skyte i løpet av ett sekund for å ta bilder og videoer i høy hastighet.

HD-panorama

Få hele fjellkjeden med 180° panorama eller alle i gruppeselfie med 3 × 3 panorama. Du vil ikke tro hvordan et så lite kamera kan ta et så stort skudd.

ActiveTrack 3.0

Uansett hvordan du beveger deg, holder Pocket 2 deg og vennene dine med ActiveTrack 3.0.

Fortellingsmodus

Historiemodus bruker video- og musikkmaler for å lage spennende minifilmer på bare noen få trykk.

Time-Lapse

Med tidsforløp kan du forvandle timer til sekunder. Motion-lapse gir jevn kamerabevegelse. Hyper-lapse lar deg reise gjennom tiden.

AI Editor

Ikke til redigering? AI Editor kombinerer klippene dine automatisk med overganger og musikk for å lage delingsverdig innhold.

Motorisert stabilisering

Integrerte glamoureffekter, AI-editor og programvare for historimodus

Smoothness av Hollywood-kvalitet

Dens 3-aksede motoriserte kardan. Dette er det som gjør at vårt lille kamera kan lage resultater på storskjerm.

Bildekvalitet

Pocket 2 har en 1/1,7 "sensor, 64 MP bilder, videoopptak opp til 4K60 og Hybrid AF 2.0

HDR-video

Et godt liv er fullt av farger, så vis alt. Med HDR-video skiller DJI Pocket 2 eksponeringsnivåer etter område og lagrer bildet slik at opptakene kommer med livlige detaljer.

8x zoom

Leter du etter sprø detalj? Når du tar 64 MP-bilder, tar det stabiliserte kameraet skarpe 8x zoom-stillbilder, opptil 4x zoom på 1080p-video og opptil 2x zoom på 4K-video.

Fleksibel Audio

DJI Matrix Stereo-teknologi tar opp lyd med så mye ekte detaljer, at den lar deg gjenoppleve scenen.

Pocket 2 justerer retningen på lydforbedring uansett hvor kameraet peker, slik at motivet ditt blir tydelig hørt. Når videoen zoomer inn, gjør lyden det også, og skaper et mer dynamisk lydspor.

Pocket 2 lar deg spille inn lyd i tre forskjellige lydmønstre som passer til scenen.

I pakken

  • DJI Pocket 2
  • DJI Pocket 2 Beskytter
  • DJI Pocket 2 Mini Control
  • DJI Pocket 2 stativfeste (1/4")
  • DJI Håndleddsrem
  • Strømkabel (USB)
  • DJI klistremerker
  • Osmo Pocket Smartphone Adapter (Lightning og USB-C)
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Videokamera
Produkttype Action
Produsent Dji


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
192036
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.