42002

DPA Microphones d:screet Core 4060

Mikrofon med MicroDot Connector, svart

Varenr:113886
4 stk. Weblager
  • 4Hovedlager
  • 0Skøyen
4 430,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

DPA Mikrofoner D:Screet Core 4060

Den høy følsomme, normale SPL, svarte d:screet Core 4060 Miniatyr Omnidireksjonelle Mikrofonen med Hardwired MicroDot Connector fra DPA, er designet for bruk med trådløse systemer i opptredner og teaterforestillinger. Core 4060 miniatyrmikrofonforsterkeren gir en 6 dB økning i dynamisk rekkevidde og en 6 dB reduksjon i THD (total harmonisk forvrengning) over 4060 Legacy-modellen. Siden den har en liten størrelse, er mikrofonen svært diskret og passer også til broadcast, live scene og instrumentapplikasjoner.

D:screet Core 4060 inneholder utskiftbare kapselbeskyttelsesgitter som endrer mikrofonens lydegenskaper. Et høy-boost-gitter skaper en topp på 12 kHz, noe som gir en luftig tekstur til lydsignaler. Et soft-boost-gitter skaper en subtil boost mellom 8 til 20 kHz, hvilke øker signalenes tilstedeværelse.

Med en SPL-rating på 134 dB, er mikrofonen mer enn i stand til å gjengi transient (peaking) lyd før klipping. Core 4060 er drevet via +48V fantomkraft og har en MicroDot-utgangskontakt. Den er kompatibel med forskjellige trådløse mikrofon-sendere eller strømforsyninger med standard XLR-utganger.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent DPA


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
42002
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.