55609

Elinchrom Umbrella Deep Translucent 125

Paraply 125 cm. Transulent. Dyp utgave

1 498,-Kampanjepris
1 665,-Førpris
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

Elinchrom paraply 125 cm Deep transparent er en paraply med parabollignende form, noe som gir en mer retningsbestemt lyseffekt sammenlignet med en standard paraply.

Den hvite innsiden på paraplyen gir et mykt lys med balansert overgang mellom lys og skygge samtidig som den dype formen på paraplyen øker kontrollen av lyset.

 

Egenskaper:

  • Enkel og smidig
  • Jevn lysfordeling
  • Rund form

Enkel og smidig

Paraplyen er sannsynligvis den mest populære lysformeren, på grunn av sin allsidighet, lave pris og enkle håndtering. Paraplyen er veldig enkel å slå sammen, samt at den er enkel å transportere.

Paraply Deep

Den dype formen på paraplyen gir et mer retningsbestemt lys sammenlignet med en standard paraply. Det gir fotografen større mulighet til å kontrollere hvor lyset vil falle, og hvilke deler av motivet som skal havne i skyggen.

Transparent paraplyduk

Det transparente stoffet gir to muligheter. Dels kan sende lyset gjennom paraplyduken og få en lysstrøm som en softboks, samt fordelen at motivet kan plasseres nærme paraplyen. Alternativt kan man la lyset "stusse" mot paraplyduken, noe som gir en stor, bred lysstrøm samt store mengder strølys som forbedrer det generelle lyset i bildene (strølyset påvirker kun lyset innendørs der vegger og tak reflekterer lyset).

Jevn lysspredning

Takket være det sentrerte paraplyfestet i Elinchroms studioblitser er lysspredningen fra paraplyen veldig jevn over hele lysbildet. Bak blitsrøret finnes det en integrert reflektor som sammen med paraplyreflektoren sørger for at lysstyrken blir maksimal.

Rund form

Elinchrom Paraply Deep har hele 16 spyd, noe som gir paraplyen en rund form. Mye verdsatt når paraplyen reflekteres i refleksjonen, siden refleksjonen da nesten blir helt rund.

Diffusor som tilbehør

Til Paraply Deep Silver finnes diffusor som tilbehør. Ved å montere en diffusorduk blir lysflyten ca som med en softboks, dvs- at det du istedet for det relativt harde lysbildet får mykere lys med en lang overgang mellom lys og skygge. Takket være det sentralt plasserte paraplyfestet på Elinchrom faller det indirekte lyset fra paraplyen svært jevnt over hele diffusorduken

I esken:

  • Paraply Deep Transparent 105cm
  • Futteral

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Elinchrom
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Paraply


Produsentens varenrEL-26355