171247 171247 171247 171247

Elinchrom Umbrella Deep Portrait Kit

Paraplyer 105cm Deep silver+Transculent

1 289,-Kampanjepris
1 560,-Førpris
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Elinchrom Umbrella Portrait Kit: inneholder 2 dype paraplyer med en diameter på 105 cm. 1 stk Deep Umbrella Silver for indirekte, retningsbestemt blitslys og 1 stk Deep Umbrella Transparent for diffusert lys; med en veldig bred og jevn lysfordeling.

Dyp paraply med sølv inni

Det sølvkledde interiøret i paraplyen gir en relativt hard refleksjon, noe som resulterer i et skarpt/crispi lys med en relativt rask overgang mellom lys og skygge. Det harde lyset fremhever også motivets tekstur. Paraplyens dype form gir en mer retningsbestemt strøm av lys sammenlignet med en standard paraply. Det gir fotografen større mulighet til å kontrollere hvor lyset skal havne og hvilke deler av motivet som skal havne i skyggen.

Dyp paraply med gjennomsiktig paraplyduk

Det gjennomsiktige stoffet gir to muligheter. Man kan bruke paraplyen gjenom paraplyduken og få en lysstrøm som en softboks og fordelen med at motivet kan plasseres nær paraplyen. Alternativt kan lyset kjøres indirekte mot paraplyduken, noe som gir en stor, bred lysstrøm samt mye strølys som forsterker det generelle lyset i bildet (strølyset påvirker bare innendørs når vegger og tak reflekterer lyset). Den dype formen i kombinasjon med den gjennomsiktige parapduken gir lys med en stor, jevn lysspredning når lyset går gjennom paraplyduken (kan sammenlignes med lyset fra en globe diffusor). Hvis paraplyen brukes inndirekte, blir lyset relativt rettet. Samtidig vil mengden av strølys, lyset som passerer gjennom paraplyduken og spretter mot vegger og tak, kunne påvirke bilderesultatet betydelig.

Ekstra tilbehør

For Paraply Deep Silver finnes det diffusor som ekstrautstyr. Ved å montere en diffuserduk blir lysstrømmen som fra en softboks, d.v.s. i stedet for et relativt hardt lysbilde, blir lyset mykere med en lang overgang mellom lys og skygge. Takket være det sentralt beliggende paraplyfestet på Elinchrom, faller det indirekte lyset fra paraplyen veldig jevnt over diffuserskjermen.

For Paraply Deep Transparent finnes det et svart bakpanel med sølv inni som ekstra tilbehør. Når bakpanelet er montert på paraplyen, blir lysstrømmen dreid bakover, og det forstyrrende strølyset blir fjernet, noe som vil påvirke bildet. Lysstrømmen blir stor, omtrent som en stor softboks (kan også sammenlignes med lyset fra en såkalt globe diffusor).

Deep Umbrella har 16 glassfiberspiler

Elinchrom Umbrella Deep har hele 16 spiler, noe som gir paraplyen en rund form. Dettte setter vi stor pris på når paraplyen reflekteres i motivet, ded en nesten helt rund refleksjon for eksempel i øynene til modellen. Stengene er laget av glassfiber som gir styrke og lett vekt.

Inkluderer denne artikkelen

  • 1x Deep Paraply Silver 105 cm
  • 1x Deep Paraply Transparent 105 cm
  • 2x paraplyveske

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Elinchrom
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Paraply


Produsentens varenrEL-26363