13151

Epson A3+ Proofing Paper White Semimatte

100 ark

2 544,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

1 026,-
Varenr148054
Leveres på bestilling

Epson A3+ Proofing Paper White Semimatte  

Proofing-papir hvitt, halvmatt    

Dette papiret er spesielt utviklet og fremstilt til bruk med vårt UltraChrome K3-blekk, og det har den utmerkede korttidsstabiliteten som kreves av strenge proofing-standarder. I tillegg er grunnfarge og glansnivå laget slik at de oppfyller de kravene som stilles til kommersielle utskrifter.    

Fordi Epson Proofing Paper White Semimatte ble utviklet med 250µm naturhvitt grunnlag, har det ingen hvittoner og passer perfekt til prøvetrykkproduksjon av et bredt spektrum fargekritiske offsettrykkprosesser til kommersiell bruk. Dette papiret brukes fremfor alt til arkmatede utskriftsprodukter av høy kvalitet, som f.eks. brosjyrer, prospekter, bokomslag og plakater.     

På grunn av en laminering i samsvar med strenge normer ble Proofing Paper White halvmatt spesielt utviklet til prøvetrykkbruk med Epson UltraChrome™ K3-blekk, og papiret har utmerket korttidsstabilitet. På grunn av vekten, grunnfargen og det store fargeområdet er dette det perfekte valget til profesjonelle proof-prosesser.    

Som alle innovative medier fra Epson er dette papiret fremstilt for å gi deg høyest mulig oppløsning og fargemetning. Som alltid garanterer forbruksmateriell fra Epson også Epson-kvalitet.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Papiroverflate Glossy
Produktkategori Andre printmedier
Produkttype Ark fra A3 og opp


Produsentens varenrC13S042118