34338 34338 34338 34338 34338 34338

Epson Expression Photo XP-8500

A4 format Claria Photo HD Ink

Varenr:111340
2 stk. Weblager
  • 0BarCode
  • 0Hovedlager
  • 2Skøyen
1 795,-
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Epson Expression Photo XP-8500 er en kompakt og stilig alt-i-ett fotoskriver med Wi-Fi og seks fargeblekkpatroner for å levere holdbare bilder av høy kvalitet opptil A4.

Fotoentusiaster kommer helt sikkert til å sette pris på de allsidige funksjonene denne alt-i-ett fotoskriveren tilbyr. Dyrebare minner kan sikres for ettertiden takket være Claria Photo HD-blekk av høy kvalitet, som produserer fotografier som kan vare 300 år i et fotoalbum1. Det er også enkelt å skrive ut fra smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av Epsons alternativer for mobil utskrift, i tillegg til en stor LCD-berøringsskjerm.

Stil og substans
Denne kompakte, alt-i-ett-enheten ser flott ut fra alle vinkler og har lavt energiforbruk.

Overlegne resultater hjemme
Når kvalitet er viktig, kan du kan stole på at Claria Photo HD-blekk leverer førsteklasses resultater takket være seksfargers blekk: cyan, magenta, gult og svart i tillegg til lys cyan og lys magenta.

Skriv ut når og hvor du vil
Utskrift av bilder og dokumenter på farten er enkelt. Bare last ned den kostnadsfrie Epson iPrint-appen2 for å skrive ut og skanne trådløst fra smartenheter. Den kostnadsfrie Epson Creative Print2-appen kan skrive ut bilder direkte fra Facebook, lage hilsningskort, gjøre bildene om til fargeleggingsbøker og mye mer. Du kan til og med skrive ut ved å sende filer direkte til skriveren fra nesten hvor som helst i verden med Epson Email Print2.

Smarte funksjoner
Reduser antall turer til skriveren; funksjonen for automatisk påslåing aktiverer skriveren og utskuffen åpnes automatisk når utskriftsjobben er sendt. Det er flott når du ikke er i nærheten av skriveren.

Allsidig utskrift
Utfør alle typer oppgaver med denne allsidige skriveren. Den kan skrive ut på egnede CD-er og DVD-er, lage personlig tilpassede kalendere, har to papirskuffer for A4 og fotopapir, tosidig A4-utskrift, og den har mating av spesialmedier bak for utskrift på tykkere medier. Du kan til og med bruke den uten en PC ved hjelp av en LCDberøringsskjerm på 6,8 cm og minnekortspor.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Epson


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
34338
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.