51823

Epson Fine Art Cotton Smooth Natural 17"

Rull, 432 mm x 15 m, 300 g/m²

1 498,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager
0

En liten guide til fotopapir

Det er hundrevis å velge blant, men hva skiller dem og hvilket skal du velge?

Epson Glatt Naturlig Bomullskunstpapir 17" x 15m

Opplev den glatte og naturlige overflaten til dette varmpressede, bomullsbaserte arkivpapiret, som trofast reproduserer farger, toner og detaljer - og sikrer dem i årene som kommer. Du kan forvente en komfortabel opplevelse, da de er designet for å fungere sømløst med Epsons utvalg av pigmentbaserte blekkskrivere.

 

En komplett løsning

Hvordan oppnår du de beste resultatene med minimalt bryderi? Ved å velge produkter som er utviklet for å fungere pålitelig sammen. For å gi deg total trygghet, er alle Epsons papir, blekk, skrivere, skrivehoder og programvarer testet for gi best mulige resultater. 

 

Arkivkvalitet

Dette raffinerte kunstpapiret leveres av en annerkjent papirprodusent, og er laget av råvarer av høy kvalitet, hvilke resulterer i et papir med gode arkivegenskaper, slik at utskriftene holder seg like fine i mange år. Den naturlige hvitfargen på dette papiret er spesielt egnet for konservering med museumsstandard.

 

Eksepsjonelle farger og detaljer

La skjønnheten i kunstverkene eller fotografiene dine stråle med levende rike farger og dype svarttoner, når du bruker Epsons UltraChrome-blekk med dette bomullskunstpapiret. Dette bomullskunstpapiret bruker papirbeleggsteknologi for å sikre at du kan gjengi det største mulige fargespekteret med Epsons blekk, samtidig som du oppnår perfekte detaljer og jevne overganger i nyansene.

 

Rask og strømlinjeformet konfigurasjon

Epsons papir er inkludert i driverne til Epson Surecolor SC-P-skrivere, slik at du har alle innstillingene klare for enkelt utskrift.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Papiroverflate Smooth
Produktkategori FineArt Fotopapir
Produkttype Rull


Produsentens varenrC13S450263