51889

Epson Fine Art Cotton Textured Bright 24

Rull, 610 mm x 15 m, 300 g/m²

2 089,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 2Hovedlager
0

En liten guide til fotopapir

Det er hundrevis å velge blant, men hva skiller dem og hvilket skal du velge?

Epson Teksturert Lyst Bomullskunstpapir 24" x 15m

Reproduser kunst eller få en ny stil på fotografiske utskrifter, med dette teksturerte papiret som minner om tradisjonelt akvarellpapir. Dette syrefrie, kaldpressede, bomullsbaserte arkivpapiret gjengir farger, toner og detaljer - og sikrer dem i årene som kommer. Papiret er designet for å fungere med Epsons utvalg av pigmentbaserte blekkskrivere.

 

En komplett løsning

Hvordan oppnår du de beste resultatene med minimalt bryderi? Ved å velge produkter som er utviklet for å fungere pålitelig sammen. For å gi deg total trygghet, er alle Epsons papir, blekk, skrivere, skrivehoder og programvarer testet for gi best mulige resultater. 

 

Arkivkvalitet

Dette raffinerte kunstpapiret leveres av en annerkjent papirprodusent, og er laget av råvarer av høy kvalitet, hvilke resulterer i et papir med gode arkivegenskaper, slik at utskriftene holder seg like fine i mange år.

 

Eksepsjonelle farger og detaljer

La skjønnheten i utskriftene dine stråle med levende og lyse farger når du bruker Epsons UltraChrome-blekk med dette kunstpapiret. Dette papiret bruker papirbeleggsteknologi for å sikre at du kan gjengi det største mulige fargespekteret med Epsons blekk, samtidig som du oppnår perfekte detaljer, fremhevet av den behagelig teksturen til papiret. 

 

Rask og strømlinjeformet konfigurasjon

Epsons papir er inkludert i driverne til Epson Surecolor SC-P-skrivere, slik at du har alle innstillingene klare for enkelt utskrift.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Papiroverflate Textured
Produktkategori FineArt Fotopapir
Produkttype Rull


Produsentens varenrC13S450285