60392 60392

Epson 44" Water Resistant Matte Canvas

for Epson 112cm x 12,2m. 375 g/m²

4 961,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
1 stk. Leverandørlager

 Epson 44" WaterResistant Matte Canvas

En polyester/bomullsblanding med fantastisk strukturering for et ekte kunstnerisk uttrykk med en matt overflate. Dette papiret er strekkbart og er derfor egnet for innramming, er vanntett, holder veldig lenge og har veldig høy oppløsning.

Uansett om det er fotoportrett eller reproduksjon av kunst, gjør Epsons vanntette lerret alle profesjonelle med høye krav fornøyd og tilbyr best mulig bildekvalitet og er samtidig et medium for økt kreativitet. Dette fantastiske stoffet i hard kvalitet består av en motstandsdyktig blanding av 65% polyester og 35% bomull og er perfekt for foto- og kunstgjengivelse. Den har et høyoppløselig belegg som er fleksibelt uten å strekke og en fin struktur for et ekte kunstnerisk utseende og stabilitet. 

I kombinasjon med den fantastiske fargegjengivelsen, tilbyr Water Resistant Matte Canvas en matt, vanntett, hurtigtørkende overflate som kan brukes i mange forskjellige områder som krever optimal bildekvalitet og utskrifter med lang levetid. Fordi alle fargestoffer, pigmenter og papir endres over tid, kan Epson ikke garantere at dette produktet ikke vil endre farge eller falme. Epsons ansvar for mangler i produksjon og emballasje er begrenset til kostnadene ved å erstatte dette produktet. De tekniske spesifikasjonene kan endres uten varsel. Dette papiret er sertifisert for digigrafi og testet av uavhengige laboratorier for å sikre stabile utskrifter over tid.

Produktinformasjon

Bredde 44"/112 cm
Hovedkategori Skriver og Skanner
Lengde 12 m
Merker Epson
Papiroverflate Canvas
Papirserie Water Resistant Matte Canvas
Papirstørrelse 44" x 12m
Produktkategori Andre printmedier
Produkttype Rull


Produsentens varenrC13S042016
60392