203954

Epson SureColor SC-T3405

24-tommers plakatskriver, fire farger

23 365,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

SureColor SC-T3405 24-tommers teknisk skriver er ideell for profesjonelle som ser etter pålitelighet og kostnadsbesparelse, med høykvalitets presisjonstrykk.

Reduser kostnadene med forbedrede funksjoner.

Egenskaper

  • Produksjonsfleksibilitet: 110/350/700 ml blekkpatroner
  • Modus for POP-kladd: Skriv ut A1-plakater på så lite som 24 sekunder
  • Lite påtrengende design: Gjennomtenkt design som passer inn i de fleste miljøer
  • Brukervennlighet – trådløs utskrift: Fra den stasjonære datamaskinen eller mobilenheten
  • Trygghet: Unik dyseverifiseringsteknologi (NVT) bidrar til å forhindre feilskriving
Hvis du er en ingeniør eller arkitekt, eller arbeider med topografiplaner, byadministrasjon eller territoriumsskalastudier, og må skrive ut nøyaktig, pålitelig og i findetaljer, er SC-T3405 designet for å dekke dine behov. Denne tekniske storformatskriveren (LFP) kan også produsere plakater av høy kvalitet, enten for skoler, for detaljhandlere i butikk eller for svært synlige fargerike reklamehendelser.

Fleksibilitet

Med 700 ml blekkpatroner kan SC-T3405 håndtere et bredere utvalg av applikasjoner, inkludert høypresisjons CAD, tekniske tegninger og GIS-data. Kombinert med to ytterligere patronstørrelser (110 ml og 350 ml), lar dette deg reagere på endrede utskriftskrav raskt og håndtere uforutsette forespørsler umiddelbart. UltraChrome XD2 4-fargers pigmentblekk er også smitte- og vannbestandige.

Produktivitet

De nye 700 ml-kassettene betyr at du kan senke TCO og redusere mengden av intervensjoner under lange utskrifter, noe som betyr at du betaler mindre for å skrive ut enn du ville ha gjort med mindre patroner. Med introduksjonen av POP-draft-modus kan du nå skrive ut bannere og plakater på så lite som 24 sekunder.

Brukervennlig

SC-T3405 lar brukere skrive ut trådløst fra datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Brukere kan også forstørre dokumenter ved å koble til (via USB) en annen skriver eller skanner. Den har også en svært intuitiv 4,3-tommers berøringsskjerm.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Produktkategori Storformatsskriver
Produkttype Storformat


Produsentens varenrC11CJ55301A0
9 507,-
Varenr138394
Leveres på bestilling