55073 55073 55073 55073 55073

Facilis HUB 16 - 128TB HDD

16x 6TB 4U Rack Videoserver

Varenr:118236
Bestillingsvare
  • 0BarCode
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Facilis Technology designer og bygger felles lagringsservere for samarbeidende produksjonsnettverk. Det unike, felles filsystem er inkludert i alle Facilis-systemer og administrerer enkelt de mest komplekse nettverksmiljøene i flere plattformer og muliggjør samarbeidsflyt mellom ulike applikasjoner og filformater. Facilis server er en delt lagringsløsning som gir ytelse og samarbeid om jobben din er 4K, Fargekorrigering eller VFX-komposisjon. Enkel flyt med Avid Media Composer, Adobe Premiere Pro Creative Cloud, Apple FCPX, DaVinci Resolve eller Avid Pro Tools. slik at du kan skape med tillit.

 

Kryss platform over Apple, Windows og Linux samtidig på samme prosjekt og disk over det nettverk som man ønsker. 
Om det er  1, 10, 40GbE eller Fiber 8, 16, 32Gb SFP+ er opplevelsen den samme for alle.

 

Facilis webkonsoll gir deg full kontroll over ditt delte lagringsmiljø. Opprett, endre og tillat prosjektbaserte lagringsvolumer, og distribuere dem til brukere på bruker maskinene med et trykk på en knapp. Overvåk realtid båndbreddebruk på arbeidsstasjon og volum og bruk de optimale server- og klientforbindelsene dynamisk. Logg inn sikkert for å administrere arbeidsgruppen fra en hvilken som helst nettleser, på en hvilken som helst enhet som kan få tilgang til serverens IP-adresse. Konfigurer bruker- og gruppeoppslag med din aktive katalogserver for et enkelt punkt for brukerkontoadministrasjon, eller bruk tillatelser basert på brukerkonto på skrivebordet og / eller sikker bruker / passord. Dette er bare en av de mange funksjonene som følger med Facilis video lagringsservere.

 

Facilis Web Console Egensakper:


NY! Pr volum, RAID6 med opptil 4-disk feil:
Feil i flere stasjoner er sjelden, men det kan virkelig føre til tilbakeslag i tidsplanene. Som stasjonsalder lar Facilis administratoren øke nivået av RAID-beskyttelse for nye prosjekter, opptil 4 stasjoner kan mislykkes i en stasjonsgruppe uten tap av data.

NY! Båndbreddeprioritet for kritisk arbeidsflyt
Facilis-servere er topp utøvere, men når en screening eller inntak er kritisk, vil du forsikre deg om at operatøren har den hastigheten de trenger. Båndbreddeprioritet vil holde viktige jobber som kjører i full hastighet, mens de trengte kunder med lavere prioritet om nødvendig.

Nettleserbasert administrasjon og overvåking
Få tilgang til alle administrative funksjoner samt tilgangskontroll på klientsiden ved å bruke standard nettlesere på alle operativsystemer eller mobile enheter ved å bruke berøringsskjermaktiverte funksjoner.

Tilkoblingssvikt
Når serveren er tilgjengelig over flere baner, vil klientprofilprogramvaren aktivere en sekundær bane til lagring hvis den første blir avbrutt, uten noen manuell konfigurasjon eller brukerintervensjon.

Ekstern "Push / Pull" volummontering
Fra hvilket som helst nettlesergrensesnitt kan administratoren administrere volumer på stasjonære PC-er på klientens arbeidsstasjoner, legge til eller fjerne volumer etter behov.

Tilkoblingsinnstillinger per volum
Når flere tilkoblinger til serveren er tilgjengelige, kan administratoren bestemme den foretrukne nettverksstien per volum eller per arbeidsstasjonsbasis. Dette kan brukes til å øke eller strupe tilgangen til visse volumer.

Direkte montering av volumer
Selv når du er koblet til via Ethernet, kan du montere volumene som Local Multi-user, og vises som et harddiskikon i Finder eller Explorer. Nettverksstasjonsbegrensninger fjernes, og tilgangshastigheten på OS-nivå forbedres.

Dynamisk volumeierskap
I multiservermiljøer med Fiber Channel-sammenkobling kan volumeierskap tilordnes andre servere for å hjelpe med belastningsbalanse, eller som en failover-operasjon i RAID51- og Hub-servermiljøer.

Nøyaktig overvåking av båndbredde
Utforsk nåværende og tidligere ytelse av lagringsplassen din per volum, per bruker og systemomfattende basis med ukers historisk data til hånden. Hjelp teamet med å bestemme den totale belastningen og hvor endringer kan gjøres.

AD / LDAP-integrasjon
Bruker- og gruppekontoer via AD / LDAP-katalogtjenester kan brukes til å tillate Facilis virtuelle volumer, via OS-pålogging eller passordbeskyttet konsolltilgang.

Distribusjon av ekstern klientprogramvare
Fjern oppgaven med manuell installering per klient under oppgraderinger med distribusjon av programvare. Velg alle klienter og oppgrader programvare med et trykk på en knapp.

Tvunget disk påloggning.
Valgbarhet per volum for vedvarende montering til påloggede arbeidsstasjoner. Legg til sikkerhet ved å deaktivere utholdenhet eller legge til brukervennlighet med umiddelbar tilgang på oppstart.


 

Facilis HUB 16 Størrelser: 64TB; 96TB; 128 og 192TB

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Facilis Technology


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
55073
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.