178250 178250 178250 178250

Facilis HUB 24 - 96TB HDD

24x 4TB 5U Rack Videoserver

Varenr:131125
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Facilis HUB-delte lagringssystemer 96TB HDD. Programvaredefinerte delte løsninger med integrert Asset Management. Cloud & LTO Archive & Multi-Site Synchronization.

Virtuelle volumer

Facilis har en unik måte å lage virtuelle disker på forespørsel som ser ut og fungerer som harddisker, men er jevnt fordelt over
et mye større stasjonssett. Administratoren kan enkelt endre størrelsen på de virtuelle stasjonene når du er på farten, ved å bruke hvilken som helst ledig plass.

Gjennom det virtuelle stasjonssettet, kan Facilis love at hver virtuelle stasjon som er opprettet har samme ytelse, uansett om
systemet er helt tomt eller nesten fullt. Hvis du vurderer at alle spinningsskiver blir tregere når de blir fulle, er dette en stor sak.

Facilis Shared File System

Facilis Shared File System ble utviklet utelukkende for video- og lydinnhold i delte nettverk. Det endrer det som er gammelt, klønete og ineffektive med tanke på TCP-IP-nettverksfilsystemer, men holder skalerbarheten og påliteligheten som de er kjent for. På toppen av at den legger til funksjoner du aldri vil se i en NAS, og eliminerer komplekse nettverksfilsystemtillatelser som kan hindre din arbeidsflyt. Hvis du vil utnytte ny Fiber Channel-teknologi, eller allerede har noen infrastruktur på plass, delte Facilis File System støtter Fiber Channel og Ethernet-klienter sømløst, og kan til og med failover mellom de to tilkoblingstypene.

Nettkonsollbehandling

Nettkonsollen er grensesnittet til Facilis Shared File System og virtuell volumstyring. Innhold etter produksjon etableringsanlegg har brukt prosjektbaserte arbeidsflyter i flere tiår, og ingen er bedre på volumstyring i prosjektbasert arbeidsflyt enn Facilis. Volum av en hvilken som helst størrelse kan opprettes, størrelse kan endres mens du flyr, og brukertillatelser kan bygges for ultimate sikkerhet, eller forlatt helt åpen og tilgjengelig. Gjennom nettkonsollen har administratoren total kontroll for å overvåke og prioritere båndbredde, se og endre volumene som brukes på klient desktops, og angi klienttilkoblingsstier.

FastTracker

FastTracker er et kapitalforvaltningsapplikasjon som kjøres på Facilis-serveren og indekserer filer som kommer inn i systemet. Brukere kan legge til metadata og nøkkelord for søk og forhåndsvisningsklipp kan genereres automatisk. Filer kan flyttes eller kopieres til arkiv eller annen lokalisering, og FastTracker vet alltid hvert sted filene er kopiert eller flyttet, selv om bevegelsen er det gjort ut siden FastTracker-grensesnittet. Når du jobber i Adobe eller Løs, gir FastTracker-panelet redaktøren direkte tilgang til alle filene på serveren uten å forlate applikasjonen. FastTracker kan fullføre arbeidsflyten ved å flytte filer til arkiv på Object Cloud og Object LTO, gjenoppretter disse filene til deres forrige lcoation, eller bare gjenopprett til en midlertidig cache for øyeblikkelig bruk.

Object Cloud & Object LTO

Enkle sikkerhetskopierings- og arkivløsninger som integreres direkte med arbeidsflyten etter produksjonen. Så enkelt faktisk, arkiv og gjenoppretting er så enkelt som dra-og-slipp. Bruk din egen skykonto (AWS / Azure), en konto levert av oss for et lite årlig abonnement, eller opp til et 48-spillers LTO8-bibliotek. Alt du arkiverer og tar sikkerhetskopi er tilgjengelig på et lokalt montert cache-volum, og sporet gjennom Facilis FastTracker Asset Management-system for enkel lokalisering og tilgang. Til og med eksterne arbeidsstasjoner og arbeidsgrupper kan inkluderes gjennom Facilis Edge, en ekstern knute for tilgang til hurtigbufret innhold via nettskyen.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Facilis Technology


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
178250
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.