200007 200007 200007 200007

Seetec ATEM 15,6 Monitor

15,6" med 4 HDMI inn og 4 HDMI loop ut

6 397,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager
15,6" Streaming Broadcast Director Monitor med 4 HDMI-innganger. SEETEC ATEM156 er designet med profesjonelle overvåkingsfunksjoner, og de faktiske behovene til pre-fotografering og etterproduksjon er tatt i betraktning for å gi deg bedre arbeidsflyt og effektivitet når du filmer. Skjermen er utstyrt med fire 4K HDMI-innganger, og støtter visning av én, to eller fire samtidige skjermbilder, slik at du kan få perfekt multikameravisning hvor som helst! Den inneholder fokuskontrollfunksjoner, for eksempel Peaking Focus, False Color og Pixel to Pixel, som alle bidrar til å gi deg skarpe bilder. Den inneholder innrammingsfunksjoner, for eksempel Center Marker, Safety Marker, og Grid Marker, som forhindrer at skjermen kuttes midt i filmingen, siden det sørger for tilstrekkelig plass til de andre funksjonene. Den inkluderer også andre nyttige funksjoner som Image Zoom, Check Field, Image Freeze, Color Temperature Adjustment, etc.

15,6” LCD, Full HD 1920x1080

SEETEC ATEM156 utstyrt med et 15,6 tommers IPS LCD-panel. Selve LCD-panelet har en oppløsning på 1920 x 1080, et kontrastforhold på 800:1 og LED-bakgrunnsbelysning med en lysstyrke på 250 cd/m², noe som gir deg en nøyaktig gjengivelse av videoen. Den kombinerer en bred synsvinkel på 170° i både horisontal og vertikal retning. Enkel visning sikres ytterligere ved å redusere fargeendringer på grunn av synsvinkelen.

Ekte farger. Profesjonell fargekalibrering

Rec.709 fargestandard
SEETEC bruker den profesjonelle Rec.709 HD fargestandarden, samt fargekalibreringsteknologi. Den gjennomgår profesjonelle instrumentkalibreringen i produksjonsprosessen, og kan med dette oppnå skarp skjermkalibrering effektivt og nøyaktig fargegjengivelse enkelt, uten å forvrenge fargen, og viser dermed det virkelige bildet når du tar opp video.

Nøyaktig fargegjengivelse

SEETEC-skjermen støtter ITU-standarder og HD-video Rec.709 standard kontinuerlig fargeområde, en avansert bildebehandlingsteknologi som gjør at bildet blir tydelig presentert og at fargene holder seg ekstremt naturtro. Dette bidrar til å sikre nøyaktig fargegjengivelse og en sann gjengivelse av fotograferingens fysiske natur, slik at brukerne nøyaktig kan evaluere kvaliteten på ulike input-signaler.

Enkel bruk av knapper

Når du er opptatt med opptak, må du være i stand til enkelt å kontrollere utstyret, og ATEM156 kan tilfredsstiller disse behovene. Den er utstyrt med et enkelt kontrollpanel, slik at du behagelig kan justere med kameraet i hånden. Med 4 separate HDMI-knapper kan du raskt bytte signalkilde; med 4 hurtigtaster (F1 ~ F4), kan du tilpasse hurtigtastfunksjonene og raskt ta de i bruk.

4 X 4K HDMI-innganger og -utganger

Koble til opptil 4 kameraer, spillkonsoller eller datamaskiner!
ATEM156 har 4 x 4K HDMI-inngang og -utgang, som kan tilkobles opptil 4 kameraer, spillkonsoller, datamaskiner eller annet utstyr. Samtidig kan den også loope 4 HDMI-signaler til andre enheter, for eksempel ATEM Mini eller ATEM Mini Pro. Dette er veldig nyttig for studio- og direktefilming med flere kameraer.

Realiserer ATEM Mini Multiview Monitoring

Når bryteren ikke har en multiview-funksjon, for eksempel ATEM Mini, kan det hende du trenger en ATEM156. Når du lager større live-produksjoner med flere kameraer, kan du først koble kameraet til ATEM156-skjermen, sjekke fotograferingsbildene til hvert kamera på ATEM156-skjermen, og deretter sette dem i gang, slik at du ikke trenger å bekymre deg for innholdet som sendes ut. Hjelper deg med å forhåndsvise bildet og unngå statusen "blind cut".

Multiview

Quad View/Dual View
Når du oppretter et direktesendt program fra flere kameraer, er det viktig å kunne se flere videokilder samtidig. ATEM156 har fire 4K HDMI-innganger og -utganger, støtter monitorinnstillingene quad view (fire skjermbilder), dual view (to skjermbilder), single view (ett skjermbilde), slik at du kan få perfekt oversikt med opptil 4 bilder hvor som helst!

Fleksibel strømforsyning

Baksiden av ATEM156 er utstyrt med en 12V DC-inngang og en V-montert batteriplate. Du kan koble til DC-inngangen for kontinuerlig strøm, eller du kan installere et oppladbart V-montert batteri på batteriplaten for å utnytte utstyrets mobilitet. For utendørs fotografering kan du bruke et eksternt batteri, og du kan koble til en standard DC-strømforsyning når du bruker den i et skur eller etterproduksjonsrom.

Monter til kamerastativ eller heng opp hvor som helst

Det finnes 3 monteringspunkter på det U-formede festet. Monteringspunktene i standard størrelse gjør det enkelt å montere og er kompatibelt med tredjeparts riggutstyr. Ved å bruke ¼" hull kan du henge den fra rigger eller montere den på et kamerastativ, og bruke den som en skjerm for hele mannskapet. Ellers så kan du rett og slett du kan også sette den opp på et bord.

VESA monteringspunkter

De medfølgende VESA-monteringspunktene betyr at du ikke nødvendigvis trenger å montere ATEM156, ettersom du kan bruke et bredt utvalg av monteringsutstyr for datamonitorer hvis du ønsker å montere kringkastingsmonitoren din i en bås, på vegger eller hvor som helst!

Metallramme i aluminium

Rammen til ATEM156 er laget av ekstremt slitesterk og lettvektig aluminium i luftfartskvalitet. Vekten til ATEM156 er så lav som 1,57 kg (uten feste), og dette metallmaterialet har meget solide og holdbare egenskaper, egnet for høyintense produksjonsmetoder, enten det er på farten, på location eller andre former for direktesending.

Live Kringkastingsmonitor

ATEM156 er en rimelig måte å lage utrolige programmer umiddelbart fra direktesendte arrangementer! Det er veldig godt egnet for bruk av kringkastere, sport, konserter, foredrag og seminarer, e-sport- og spillekonkurranser, strømming og andre scenarier. Den kan oppfylle monitor-behov både innendørs og utendørs, og for flere kameraer samtidig.

I pakken

  • ATEM156 Monitor
  • 3A DC Strømadapter
  • V-Mount Batteriplate
  • U-shaped Bracket
  • Mini/Micro HDMI til HDMI kabel
  • Manual

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Seetec
Modell Seetec ATEM 15,6 Monitor
Produktkategori Monitor
Produkttype Monitor


Produsentens varenrATEM156 4
8 097,-
Varenr139216
Leveres på bestilling
348,-
Varenr133007
Leveres på bestilling
6 516,-
Varenr114410
Leveres på bestilling
7 384,-
Varenr114411
Leveres på bestilling
8 427,-
Varenr114412
Leveres på bestilling
11 847,-
Varenr145438
Leveres på bestilling
7 108,-
Varenr145436
Leveres på bestilling
5 591,-
Varenr145439
Leveres på bestilling
200007