40%
56907 56907 56907

Feiyu Tech AK4000 Kit

+ Hyperlink+ Feiyu Tech Follow Focus

Varenr:118946
2 stk. Weblager
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
4 919,-Kampanjepris
8 198,-Ordinær pris
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

FeiyuTech HyperLink Remote for AK Series Gimbals. Den trådløse fjernkontrollen er et flott tilskudd til AK4500/AK4000 som gir deg muligheten til å kontrollere gimbal innenfor 10-15 meter. Den trådløse fjernkontrollen tillater deg å kontrollere bevegelsen og følsomheten til gimbalen.

 

Hvordan bruker jeg Feiyutech Hyperlink Remote?

LCD-skjermen på håndtaket viser nøkkelinformasjon for driften av gimbalen, inkludert fotomodus, Bluetooth-tilkobling, strømnivå og fokusavstand.

Joysticken/4-veis brukes til å panorere og tilte kameraet. En funksjonsknapp og en innstillingsknapp for å få tilgang til menyen følger også med.

 

Hva er Motion Sense Mode på FeiyuTech Hyperlink Remote?

Utløserknappen på baksiden av fjernkontrollen lar brukeren starte og avbryte ‘Motion-Sense Mode’. Når denne er aktiv vil gimbalen følge fjernkontrollens bevegelsen i brukerens hånd. For å panorere kameraet beveg kontrollen fra side til side, og for å tilte kameraet beveger du kontrollen opp og ned. Når dette moduset er aktivt vil verken joysticken eller de andre knappene fungere.

Multifunksjonsknappen på siden av fjernkontrollen kan brukes til å velge ulike funksjoner ved å trykke på knappen og endre kontrollobjektet.

Kontrollen har en USB type-C for lading og en ¼ tommer montering for bruk av tilbehør, inkludert mobilklypen som følger med fjernkontrollen, slik at du kan bruke telefonen som en skjerm.

 

Inkludert

  • USB C og USB A kabel
  • Mobilklype
  • 18650 Batteri
  • Feiyu Tech AK 4000
  • Adapter for mobilklype og annet tilbehør

 

Sterk nyttelast kapasitet

Ak2000/4000 nyttelast kapasitet kommer fra de store dreiemomentene med uendelig kraft og en ny høyytelsesbrikke i kombinasjon med den intelligente anti-shake algoritmen. Anti-shake kan også anvendes i ekstreme miljøer og kan bære vekten av profesjonelle speilreflekskameraer og linser av alle merker.

 

Original "Spiritual Window" touch panel

LCD touch panel med lavt strømforbruk for enkel justering av følgende; fokus/zoom/sensitivitet/ISO/hvitbalanse/eksponeringskompensasjon/motorhastighet/sceneinnstilling og auto rotasjonsinnstillinger. Touch panelet støtter oppdateringer for langvarig drift.

 

Skråstilt design muliggjør uhindret opptak og innramming

Enkelt design, det populære skråstilte designet hindrer ikke skjermen under fotografering, noe som gjør det enkelt å lage innramming

 

Multifunksjonell "Magic Ring" gir ubegrenset muligheter til å skape

Magnetisk induksjonsknapp med høy presisjon kontrollerer ikke bare fokus og zoom, det kan også brukes til å kontrollere motorens høydefinisjonsrotasjon, noe som gir deg en vuggeaktig opplevelse.

 

Høy presisjons software algoritmer

M4 kernel mcu, 0.02° høy presisjons magnetisk koding sensor, og w5 generation kontroll algoritmer med korrosjonshastighet på 2000 ganger per sekund belastningsadaptiv algoritme.

 

WiFi + Bluetooth dobbel modul tilkobling

På lik linje med WiFi tilkoblingen, kan Feiyu ON APP kobles til kameraet via Bluetooth. Når du kobler enhetene til WiFi gir det deg muligheten til å kontrollere fotografering, fokus, zoom, sensitivitet justering, hvitbalanse, eksponeringsverdi, og bytte modus funksjon.

 

¼ tommers ekspansjonsport for mer profesjonelle ekspansjonsbehov

Profesjonelt slitesterkt utstyr for fri utvidelse som gjør at du kan filme håndfritt.

 

Kontrollerer enkelt et bredt utvalg av kameraer og objektivkombinasjoner

Gimbalen kan lett matche en rekke kameraer og linser for å gi en mer profesjonell opplevelse


 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent FeiyuTech


Tilbehør
Alternativer
33%
4 299,-
6 399,-
2
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
56907
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.