18778 18778 18778 18778 18778 18778 18778 18778 18778 18778 18778 18778 18778 18778 18778

Fujifilm EF-X500 TTL Blits

Varenr:106276
1 stk. Weblager
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
4 492,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fujifilm EF-X500 er en kraftig speedlight-blits med mange avanserte funksjoner og et utfyllende komplement til flaggskipene blant Fujifilms systemkameraer - X-T2 og X-PRO2. Blitsen har høyhastighetssynkroninsering, TTL-automatikk, en LED-lampe som kan fungere som videolys eller hjelpelys for autofokus og blitshodet kan vris i alle retninger.

Egenskaper

 • Multiblits - trådløs styring av opp til tre grupper av blitser med full TTL-automatikk
 • Høyhastighetssynkronisering
 • Fullt vridbart blitshode 90º opp, 10 º ned, 135º mot venstre og 180º mot høyre
 • Innebygd LED-lys kan brukes som videolampe og som hjelpelys for autofokus
 • Stroboskop-funksjon
 • Værbeskyttet

Avansert lyssetting

Med et ledetall på 50 gir EF-X500 godt med lys for en lang rekke ulike motiver, og i tillegg til at blitshodet kan vris i alle retninger, tilbyr den blant annet trådløs multiblitsarrangement med inntil tre blitsgrupper med full TTL-automatikk. Styrken på blitslyset kan styres individuelt for hver gruppe ved hjelp av kameraets blitsmeny, slik at du får full fleksibilitet i lyssettingen uten at du trenger å stille på hver enkelt blits manuelt.

En annen viktig nyhet er FP-synk, eller høyhastighetssynkronisering som innebærer at kameraet kan bruke blitsen selv ved korte lukkertider. Den er spesielt anvendelig utendørs for å løfte skygger ved portrett- og bryllupsfotografering.

Smarte funksjoner

Foruten TTL-automatikk finnes det full manuell styring av blitsstyrken i tredels steg fra 1/1 til 1/512 effekt. Stroboskop-blits (mange, raskt påfølgende blink) er en annen populær funksjon som kan brukes for å skape spennende bilder av bevegelige motiver. For å lette håndtering og innstillinger har EF-X500 en stor, belyst LCD-skjerm og gode knapper og hjul - i stil med Fujifilms kameraer i X-serien. I blitsens meny kan du velge å utnytte opp til 10 egendefinerte funksjoner slik at du kan skreddersy et helt eget oppsett av innstilinger for ulike typer motiv. For å utnytte blitslyset best mulig, har reflektoren en zoom-funksjon som automatisk tilpasser lysvinkelen til brennvidden på det aktuelle objektivet (fra 16-70mm). Et spesielt vidvinkelfilter kan vippes fram for å gi spredning ned til 14mm.

Også for video

EF-X500 kan brukes til mer enn bare stillbildefotografering. Den er nemlig utstyrt med en innebygd LED-lampe som kan brukes som videolys. Den kan også brukes som hjelpelys til autofokusen dersom du ellers har problemer med å finne fokus.

Værtettet

Blitsen er bygd for krevende bruk og er derfor værtettet i samme grad som X-T2 og X-PRO2. Som strømkilde bruker den fire AA-batterier. Trenger du mer kraft til lange arbeidsdager kan du kople til den nye, eksterne batteripakken, EF-BP1

I pakken

 • Myk skinnveske
 • Diffusor
 • Fot
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Produktkategori Kamerablits
Produkttype Kamerablits
Produsent Fujifilm


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
18778
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.