20323 20323 20323

Fujifilm X-E2S Sølv

16M X-Trans CMOS II APS-C, 2.36Mpix EVF,

Varenr:106791
2 stk. Weblager
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
5 598,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fujifilm X-E2S i sølv er et kompakt systemkamera med X-Trans CMOS II-bildesensor og EXR prosessor II, akkurat som den tidligere modellen X-E2. Autofokussystemet har blitt forbedret sammenlignet med sin forgjenger og egner seg nå bedre for bevegelige motiv.

 

X-E2S er utstyrt med en valgbar elektronisk lukker som gjør det mulig for deg å bruke en maksimal lukkertid på 1/32000 sekund. Sammenlignet med X-E2 har dette kameraet et litt bedre grep.

Manuelt og automatiskt

X-E2S er veldig kompakt og veier kun 350 gram. Det finns lett tilgjengelige manuelle innstillinger for viktige innstillinger som blender, lukkertid og eksponeringskompensasjon. Du kan selv skreddarsy syv funksjonsknapper så de tilpasses etter dine behov. Du kan sselvsagt også fotografere med helautomatikk "SR-Audo". Kamera velger da selv de optimale innstillinger avhengig av motiv og situasjon for å gjøre fotograferingen så enkel som mulig.

Elektronisk søker

Den høyoppløste elektroniske søkeren gjør at det er enkelt å kontrollere eksponering, fokus og komposisjon. Den kombinerer høy forstørrelsesgrad (0,62x) med en oppløsning på 2 360 000 punkter (OLED) og en forsinkelse på kun 0,005 s.

Autofokussystem

Fujifilm X-E2S har blitt utstyrt med samme autofokussystem som du finner i X-T1 og X-T10 som gjør det lettere å fange bevegelige motiv. Innstillingen "enkelt punkt" har blir komplementert med "zone" og "bred/sporing" som bruker 77 autofokuspunkter over et større område. Det blir dessuten lettere å fotografere portrett med stor blenderåpning takket være funksjonen "øyedetektering" som automatisk oppdager og fokuserer på øynene.

 

Egenskaper:

  • Autofokussystem som gjør det enklere å fange bevegelige motiv
  • 7 funksjonsknapper
  • Høyoppløst elektronisk søker på 2 360 000 punkter
  • Utstyrt med WiFi som gjør det mulig å dele bilder og fjernstyre kamera med en app
  • Filme i full HD

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Fujifilm


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
20323
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.