10%
66078 66078 66078 66078 66078 66078 66078 66078 66078 66078

Fujifilm X-T3 Kit 16-80mm f/4.0 R kit

Sort

Varenr:124198
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
17 499,-Kampanjepris
19 495,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fujifilm X-T3 er designet for videografer og actionfotografer og er et allsidig speilløst systemkamera som er kjennetegnes for sin ytelse, mer enn kapasitet og multimedia fleksibilitet. En nyutviklet bildesensor og prosessor, hvor både stillbilder med høy oppløsning og 4K-video tas opp mens autofokussystemet gir rask og nøyaktig fokuseringsytelse.

Sensoren, en 26,1 MP APS-C-format X-Trans CMOS 4, har et bakgrunnsbelyst design for å øke bildekvaliteten. 2.16m-punkts fasedeteksjons autofokussystem gir rask, presis AF-ytelse og følgefokus. I tillegg til bildebehandling og fokusering er X-Processor 4, som bruker fire CPUer for raskere bildebehandling, samt kontinuerlig opptak på opptil 11 fps og internt 4K60p 10-bits videoopptak.

I likhet med tidligere X-T kameraer beholder X-T3 sine klassisk inspirerte utseende og fremtredende knapper og kontrollere, og legger til et nytt OLED elektronisk søkerdesign med 3,69m-punktsoppløsning og med 0,75x forstørrelse. En bakre 3,2-tommers LCD-skjerm med 1,04m-punkt også brukes til visning av levende bilder og større bildeavspilling. I tillegg har X-T3 også innebygd Bluetooth for trådløs deling og fjernkontroll. Magnesiumlegerings-huset er helt værforseglet for arbeid i krevende arbeidsforhold.

26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4-sensor og X-prosessor 4

X-T3 har en nyutviklet sensor med APS-C-format 26,1 MP X-Trans CMOS 4-sensor, som har et bakgrunnsbelyst design som gir jevn tonalgengering og forbedret ISO. X-Trans-sensor gir en høy bildekvalitet og skarphet på grunn av utelatelse av et optisk lavpasfilter. I motsetning til konvensjonelle pikselmønstre, etterligner X-Trans-design mer nøyaktig filmens organiske natur for å produsere nyanserte farger og tonaloverganger, samtidig som man reduserer moiré og aliasing.

Sensorens design inkluderer også et utvidet fasedeteksjon autofokussystem, som nå har imponerende 2.160.000 punkter som dekker nesten hele sensorområdet. Dette AF-systemet leverer raskere, mer nøyaktig fokuseringsytelse sammen med lav lysfølsomhet ned til EV -3. I tillegg til bildene og fokuseringsfunksjonene er det også en oppdatert X-prosessor 4, som gir raskere fokusrespons for fagsporing, og støtter også AF-ansikts- og ansikts-AF-funksjon når du arbeider i AF-C-modus og når du spiller inn video.

X-prosessoren 4 benytter også fire CPU-enheter for raskere bildebehandling, nom som også forbedrer den generelle ytelsen. Hurtig kontinuerlig opptak er mulig, opptil 11 fps med mekanisk lukker eller 30 fps med elektronisk lukker og en 1,25x crop samt UHD 4K60 videoopptak med 10-bits utgang støttes også.

UHD og DCI 4K videoopptak

I tillegg til å være et fantastisk stillbilde-kamera, gir X-T3 et mngde videofunksjoner, inkludert internt UHD 4K60p videoopptak ved 4:2:0 10-bit, samt 4K60p 4:2:10 10-bits via HDMI-utgang, begge på opptil 400 Mb / s. DCI 4K30 og Full HD 1080p120-opptak er også mulig, og videofiler kan lagres ved hjelp av enten MPEG-4 AVC / H.264 eller HEVC / H.265 komprimeringer. Med hastigheten nevnt ovenfor på quad-CPU X-Processor 4 gir dette også hurtige lesehastigheter på hele 17 ms når du tar opp 4K60-video, noe som bidrar til å redusere rullende lukkerforvrengning når du filmer bevegelige motiver.

I tillegg til den støttede 10-bits fargedybde, inkluderer X-T3 også F-Log-gamma-innstilling, som gir et flatt bilde for bruk i avansert fargekodingsprogramvare under redigering. Dette maksimerer det potensielle dynamiske området i vanskelige scener, og bildejusteringer kan også gjøres for å markere tone, skygge tone, farge og skarphet. Når du arbeider i F-Log, er en oppdatert støyreduksjonsalgoritme tilgjengelig sammen med 4K inter-frame støyreduksjon, og den minste følsomheten er senket til ISO 640 for å passe til å arbeide i et bredere spekter av scenetyper.

Kameraet har også en 3,5 mm mikrofonkontakt for mer avanserte lydløsninger. Brukere som leter etter en hodetelefonkontakt, vil finne dette på den vertikale Power Booster Gripen som du kan kjøpe som tilbehør.

Design

  • Kamera har en særdeles skarp og klar 3,69m-punkts OLED elektronisk søker som gir en 0,75x forstørrelse, rask ~ 100 fps oppdateringshastighet, bred synsvinkel og låsbar diopterjustering.
  • I tillegg til EVF har kameraet en bakre 3,0-tommers LCD-berøringsskjerm med 1,04m punkt for intuitiv livevisning, opptak og gjennomgang, og justering av innstillinger og menynavigasjon.
  • Toppplaten inneholder en serie låsehjul og knapper for rask og intuitiv kontroll over eksponeringsinnstillingene, inkludert lukkerhastighet som muliggjør direkte hastighetsjustering. Et ISO-ratt er også innlemmet i lukkerknappen for å bekrefte følsomhetsinnstillingen uten å måtte slå på kameraet og eksponeringskompensasjonsvelgeren som lar deg velge +/- 3 EV i 1/3 trinn mens en kommandobeskyttelsesposisjon utvider rekkevidden til +/- 5 EV for videre kontroll.
  • Front- og bakre spak er integrert med en push-funksjon for enklere bruk og innstillingsvalg og seks forskjellige funksjonsknapper kan tilordnes for å styre en rekke innstillinger.
  • En dedikert fokushendel gir raskere, mer intuitiv kontroll over valg av bestemte fokuspunkter under opptak.
  • Integrert Bluetooth 4.2 gir deg mulighet til å dele bilder trådløst til en smarttelefon, eller til å fjernstyre kameraet.

Film Simulering og Grain Effect Modes

Fujifilm har med sin tradisjonelle historiske filmbaserte måte å fotografere på, integrert flere filmmoduleringsmoduser på Fujifilm X-T3. Disse modusene etterligner utseendet på noen av Fujifilms klassiske filmtyper, inkludert Eterna, som kopierer utseendet på filmfilmen med markerte farge og rikere skyggetoner. Acros, som gir jevne toner, dype svarte og fine detaljer; og Classic Chrome, som er designet for å levere dempet tone og en dyp fargegjengivelse, som ligner en tradisjonelt lysbilde. Flere andre effekter er også tilgjengelige for både monokrom og farge. I tillegg til å simulere spesifikke filmtyper, er en Grain Effect-modus også tilgjengelig for å kopiere utseendet på gamle filmfotografier med et organisk teksturert utseende, noe som du vil se er spesielt merkbart ved utskrift.

FUJIFILM XF 16-80mm f/4 R OIS WR Objektiv

FUJIFILM XF 16-80mm f/4 R OIS WR er godt egnet for en rekke fotograferingssituasjoner, og er en allsidig 24-120mm ekvivalent zoom, som spenner vidvinkel til middels tele og har en konstant f/4 maksimal åpning. Komplettering av denne fleksible designen er en avansert optisk layout, som inkluderer en trio asfæriske elementer og ett ED-asfærisk element som hjelper til med å minimere en rekke avvik for å gi høy skarphet og klarhet. Et Super EBC-belegg forbedrer også kontrast og fargenøytralitet ved å redusere bluss og ghosting når du arbeider i sterke lysforhold. Raskt og stille autofokussystem sammen og et seks stopp bildestabiliseringssystem som minimerer kamerarystelser. I tillegg er objektivet fullstendig værforseglet for å fungere under utfordrende forhold.

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Kamera
Gruppe 2 Systemkamera
Gruppe 3 Speilløst
Produsent Fujifilm
Sensorstørrelse APS-C


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
66078
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.