183949 183949

RETURVARE Fujifilm X-E3 kit m 18-55mm

Varenr:132060
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
10 490,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Hva er Demovare/Returvare?

Demovarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært brukt til demo, ha ødelagt emballasje eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Garanti

Denne varen er den demovare og selges med 12 måneder garanti dersom ikke annet er avtalt.

Beskrivelse

X-E3 er Fujifilms nye, lille kraftplugg. Med samme bildesystem som sine større søsken men i en mindre innpakning blir dette et fantastisk følge i alle situasjoner.

·

XtransCMOS III med 24 megapiksler

·

Samme prosessor som i X-T2 og X-PRO2

·

4K video

·

Berøringsskjerm

·

Lavenergi Bluetooth for direkteoverføring av bilder

Imonerende bildebrikke og prosessor

Fujifilm har utviklet en meget kraftig prosessor og bildebrikke som de putter i de dyreste modellene sine. Nå har disse også fått plass i lille X-E3, og gir deg et usedvanlig kraftig kamera i liten innpakning. Bildebrikken har 24 megapiksler uten antialiasingfilter, og gir en fantastisk detaljgengivelse. Den kraftige prosessoren gir deg en autofokus vi ikke er vant til å se på speilløse kameraer.

Ett av de store fortrinnene til Fujifilm er de flotte fargene du får på bildene dine. Du trenger ikke lenger å bruke tid på å behandle råbilder. JPG-filene er så flotte, rett ut av kameraet at du kan bruke dem som de er.

4K Video

Hvis du ønsker nydelige videofiler, rett ut av kameraet, i superhøy 4K-oppløsning, har du alt du trenger i X-E3. Du kan naturligvis bruke Fujifilms filmemuleringsfunksjoner også på videoopptakene for å få den tradisjonelle Fuji-looken.

Lavenergi Bluetooth

Med denne funksjonen kan kameraet være koplet opp mot telefon eller nettbrett hele tiden, uten å spise batteri. Da kan du automatisk overføre bildene du tar, i lavere oppløsning, til telefonen, for enkelt å dele dem på sosiale medier. Du trenger ikke lenger ta bildene med telefonen for å slippe tungvint overføring før du viser eventyrene dine til venner og kjente ute i verden.


Forbedret berøringsskjerm

Du kan trykke rett på skjermen for å velge hvor kameraet skal fokusere, og du kan ta bilde i samme slengen. Du kan bruke fingrene til å zoome inn og ut av bilder du har tatt, bla deg gjennom dem, og du kan også endre innstillinger rett på skjermen. Er du blant dem som irriterer seg over slike funksjoner? Frykt ikke. Trykkfølsomheten kan skrus helt av.

X-fatning

X-E3 bruker Fujifilms X-fatning, og alle objektiver med denne fatningen kan brukes rett på kameraet. Utvalget er i dag ganske komplett, men likevel med flere objektiver på tapetet. Fujifilm er kjent for å lage svært gode objektiver, og med dette systemet trenger du ikke være redd for å ende opp med dårlig glass.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Fujifilm


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
183949
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.