187813 187813 187813 187813 187813 187813 187813 187813

Fujifilm X100V Sort + Weather-Resistant

Weather-Resistant Kit X100V Sort

Varenr:132693
5 stk. Weblager
 • 4Hovedlager
 • 1Skøyen
15 989,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Det nye Fujifilm X100V er et brukervennlig og sofistikert kamera som passer like bra for fotojobber som dagligdagse bilder med en utrolig bildekvalitet og kompakt nok til å alltid ha med deg slik at du aldri går glipp av et øyeblikk.

Egenskaper

 • Bakbelyst 26.1 megapixel APS-C X-Trans CMOS 4 sensor uten optisk lavpassfilter
 • Vidvinkelobjektiv av høy kvalitet, FUJINON 23mm F2 (tilsv. 35 mm) inkl. fire trinns ND-filter
 • X-Processor 4 med tre ganger høyere behandlingshastighet sammenlignet med tidigere generation
 • Autofokus med 2.16 millioner faseregistrerende pixler som dekker hele bildeområdet
 • Valgbare AF-punkter: 117. Utvidbart opp til 425 AF-punkter for enda større nøyaktighet
 • Seriefotografering med 11 bilder/s med mekanisk lukker. Opp til 20 bilder/s med elektronisk lukker.

Ny design

FUJIFILM X100V har en ny design med en tettere profil sammenlignet med tidligere modeller og en ny topp- og bunnplate frest av aluminium som er behandlet med et spesielt belegg (alumite) for en jevn finish. Sammen med AR-X100 adapterring og et beskyttelsesfilter (PRF-49) er X100-serien værbeskyttet for første gang, noe som har vært etterspurt i lang tid. Det er også gjort forbedringer av kameraets grep, og innstillingshjulet for ISO har en ny låsefunksjon der hjulet holder seg i åpen stilling for å kunne endre ISO-verdien raskere. Kameraets bakre LCD-skjerm har fått berøringsfunksjon og blir vinklingsbar, uten at det går utover kameraets design og størrelse.

Avansert hybridsøker for alle slags situationer

Som med tidligere modeller i X100-serien, kan du veksle mellom den optiske søkeren, som gir et konstant bilde av motivet uten tidsforsinkelse, og den elektroniske søkeren, som gir bedre kontroll over eksponering og farge mens du fotograferer. Som tidligere tilbyr den optiske søkeren en bilderamme for parallaksekorreksjon som nå dekker 95% av det endelige bildet (92% på X100F). Kameraets nyutviklede hybridsøker bruker et høyoppløselig OLED-panel (3 690 000 prikker), lysstyrke og kontrast for å vise høy detaljrikedom i både mørke og lyse deler av bildet. Med funksjonen "Elektronisk målesøker" der et lite vindu vises i nederste hjørne av den optiske søkeren, har det tidligere vært mulig å sjekke f.eks. eksponering, farge og fokus. I X100V vil det også være mulig å se det nyeste bildet under fotograferingen.

Nytt objektiv utnytter kraften i X-Trans CMOS 4

Objektivet i X100V har en helt ny konstruksjon inkl. to asfæriske linseelementer som gir en betydelig forbedring sammenlignet med tidligere med høyere oppløsning og mindre forvrengning. Brennvidden er fremdeles 23 mm (tilsvarer 35 mm) med en maksimal blenderåpning f/2 og et innebygd ND-filter (fire trinn) og sentral lukker. Det nye objektivet er kompatibelt med flere eksisterende tilbehør som adapter, motlysdeksel, vidvinkel- og telekonverter.

X100V har akkurat som tidligere lanserte X-T3, X-T30 og X-Pro3 den helt nyutviklede bakgrunnsbelyste bildesensoren X-Trans CMOS 4 (26.1MP) med blant annet. faseregistrerende AF-piksler over hele sensoroverflaten og den tre ganger raskere X-Processor 4-prosessoren. Takket være denne kombinasjonen og en forbedret firmware fungerer nå kameraets faseregistrerende autofokus under ekstremt mørke forhold ned til -5EV. En ny funksjon for å begrense AF-intervallet er lagt til der du kan velge mellom to forhåndsinnstilte avstander eller bruke fokusringen for å justere til valgfritt fokusområde. Kameraets multieksponeringsmodus fungerer nå i opptil ni bilder som kan kombineres på flere forskjellige måter med innstillingene: legg til, gjennomsnitt, lys eller mørk.

Fujifilms populære filmsimuleringer som f.eks. PROVIA, Velvia, ASTIA, Classic Chrome og ACROS finnes selvfølgelig også i den nye FUJIFILM X100V. Filmsimuleringene er basert på Fujifilms 85-årige arv og erfaring fra utviklingen av fotografisk film. X100V blir det andre kameraet i X-serien med den nyutviklede filmsimuleringen CLASSIC Neg, som simulerer et tradisjonell fargenegativ der fargene justeres med stor presisjon for hvert lysnivå. Dette skaper bilder med kontrastrike fargeoverganger for et unikt uttrykk og dybde i bildene. En annen ny funksjon er instilling av skarphet som kompletterer de eksisterende bildeinnstillingene, skygger, høydepunkter og skarphet, for å lysne eller fremheve deler av bildet uten å endre farger og helheten. I tillegg har innstillingen som kontrollerer kornheten i bildet blitt gitt større presisjon og med bildeeffekten Color Chrome Blue skapes ekstra dybde og naturlig metning i bildets blå toner.

Mer enn bare et stillbildekamera

X100V tar opp video i 4K/30p eller høyhastighetsfilmer i Full-HD opp til 120 bilder/s, og med en ekstern opptaksenhet tilkoblet med HDMI kan du ta opp i 4:2:2 10bit. Filmsimuleringen ETERNA, som raskt har blitt populær blant videofotografer siden introduksjonen, er også tilgjengelig i X-100V. Filmsimuleringen er basert på den analoge filmen ETERNA som lenge har vært populær innen filmfotografering. FUJIFILM X100V og det er nå mulig å koble hodetelefoner via kameraets USB-kontakt (adapter kreves) for å lytte under opptak. Sebramønstre for kontroll av høydepunkter og videoopptak med fargeklassifiseringsprofilen F-logg er også tilgjengelig i den nye FUJIFILM X100V.

Fujifilm Weather Resistance Kit

Weather Resistance Kit i sort beskytter objektivet ditt, men gjør også Fujifilm X100V værbestandig. Resistance Kit består av følgende:

 • Fujifilm AR-X100
 • Fujifilm PRF-49 beskyttelsesfilter

FUJIFILM AR-X100 adapterring gjør det mulig for X100-, X100S-, X100T-, X100F- og X100V-digitalkameraets innebygde objektiver å akseptere ethvert 49 mm gjenget filter. Adapterringen erstatter den forhåndsinstallerte frontringen på kameraets objektiv.

 • 49mm beskyttelsesfilter er designet for å beskytte kameraobjektivet mot støv eller smuss.

Med en avansert Super EBC (Electron Beam Coating) for å kontrollere ghosting og bluss, har beskyttelsesfilteret minimal refleksjon (maksimalt 0,3%), slik at bildekvaliteten ikke påvirkes.

Den tynne rammedesignen forhindrer vignettering når du bruker to filtre sammen

Teknisk info

Produktinformasjon

Antall minnekortspor 1
Berøringsskjerm Ja
Farge Sort
Produsent Fujifilm
Skjermtype Berøringsskjerm LCD
Største blender vidvinkel f/2.0
Vribar skjerm Ja
Wi-Fi Ja


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
187813
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.