235826 235826 235826 235826 235826 235826 235826 235826 235826

Fujifilm X-Pro3 Black + XF23mm f/1.4 R

+ Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WR

Varenr:140995
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
29 469,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fujifilm X-Pro3 er et unikt speilløst kamera preget av sin distinkte søkerutforming, en skjult LCD-skjerm og sin stilige, avstandsmålerinspirerte design med svart finish. Med i denne pakken får du også med et Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WRFor X-mount.

Egenskaper

 • Solid konstruksjon i titan
 • Hybridsøker - optisk søker med x0.5 forstørrelse og 100fps OLED-søker med 3,69 millioner punkter
 • Dobbeltsidig justerbar skjerm med 1,28 tommers bakre display samt 3-tommers touchskjerm
 • 26,1 megapiksler X-trans CMOS 4-sensor og X-prosessor 4
 • Autofokus ned til -6EV gir autofokus også i utfordrende mørke miljøer
 • HDR-modus for stillbilder med større fargeområde uten overdrevet fargemetning
 • Fujifilm sin populære filmsimuleringer med nyheten CLASSIC Neg
 • AF-begrenser som kan justeres med fokusringen for mer prikksikker autofokus
 • Værtett og driftsikker ned til -10°C

 

CMOS 4 og X-prosessor 4

Når det gjelder bildebehandling, har X-Pro3 APS-C-format 26.1MP X-Trans CMOS 4-sensor sammen med X-prosessor 4, som muliggjør høyoppløselig stillbilder og DCI / UHD 4K videoopptak. Sensoren og prosessoren aktiverer også et ISO 160-12800 følsomhetsområde for å arbeide i forskjellige lysforhold.

Sofistikert Viewfinder

Foruten bildebehandlingsmulighetene, ligger X-Pro3s styrker i den sofistikerte designen, som inkluderer Hybrid Multi Viewfinder som kombinerer både en optisk søker og en 3,69m-piksler OLED elektronisk søker. Disse to visningsmulighetene kan øyeblikkelig byttes med den dedikerte spaken på fronten av kameraet.

Inovativ skjermløsning

X-Pro3 har også oppdatert LCD-skjermdesign bak, med en skjult 180° vippende berøringsskjerm som har en oppløsning på 1,62m. Den unike nedfellbare skjermdesignen på 3.0-tommer kan holdes skjult mot kroppen når den ikke er i bruk, og en sekundær skjerm med mindre innstillinger er tilgjengelig mens du fotograferer. X-Pro3 har også innebygd Wi-Fi og Bluetooth for trådløs deling, fjernstyring og doble SD-minnekortspor for enklere fildeling og filbehandling.

Slitesterk konstruksjon i Titan

Kamerahuset er laget i titan som er det beste metallet som  kombinerer holdbarhet med densitet. Dette innebærer at X-Pro3 har en høyere holdbarhet enn kameraer konstruerte med den mer vanlige  magnesiumlegeringen, men fremdeles med en relativt lav vekt. Dura-behandlingen, som finnes på X-Pro3 Dura og X-Pro3 Dura gjør kameraet dessuten bestanding for riper og smuss.

Doble skjermer

Det mest iøyefallende og muligens mest omdiskuterte forandringen er det bakre displayet, som Fujifilm kaller Memory LCD. Den  er inspirert av det på analoge kameraer som i de fleste tilfeller brukes for å vise hvilken film du har i kameraet - og lignende funksjon  har denne Memory LCD, som kan stilles i to ulike moduser. I modusen Classic Mode kan du vise filmsimulering, hvitbalanse og andre instillinger inspirert av analoge kameraer, mens Standard Mode  fungerer mer som et toppdisplay og viser lukkertid, ISO-verdi, antall  bilder mm. Dessuten kan skjermen vise denne informasjonen også når kameraet er skrudd av, og det herdede glasset som dekker panelet sikrer et klart, ripefritt display.

Slår du ned skjermen finner du den 3" store touch-skjermen. Skjermen kan slås ned 180°, noe som muliggjør fotografering i f.eks. midjehøyde, på bakkenivå eller ovenfor hodet.

Velg mellom optisk og elektronisk søker

Hybridsøkeren er igjen fra forgjengerne, men også denne er videreutviklet. Du kan, akkurat som på de forrige modellene, bytte  mellom optisk og elektronisk søker, avhengig av situasjon og preferanser.

Den optiske søkeren har enda mer klar glans og mindre forvrengning, samt et elektronisk målsøkervindu som lar deg se innstillingene dine, forhåndsvise bildet ditt og forstørre antall fokuspunkter. Den elektroniske OLED-søkeren har også fått høyere oppløsning på 3,69 millioner punkter, bedre kontrast, lysstyrke og  fargegjengivelse, samt en bildeoppdatering på 100 bilder per sekund. Er kameraet stilt inn i Boost-modus settes funksjonen Smoothing Priority i gang for den elektroniske søkeren. Dette hever bildefrekvensen til 200 bilder per sekund, der annethvert bilde er svart. På denne måten "nullstilles" øyet mellom hvert bilde, og skal gi deg en bedre opplevelse.

Filmsimuleringer og finjustering av eksponering

Fujifilm har alt gjort seg kjent for sine gode filmsimuleringer som gir deg retroinspirerte stiler basert på Fujifilms egne, analoge filmruller. Med X-Pro3 kommer nå den nye simuleringen CLASSIC Neg, basert på Fujifilms fargenegativ Superia.

Nytt for X-Pro3 er også Monochromatic COlour, som gir deg  mer kontroll over dine sort/hvite bilder. Du kan velge en nøkkelfarge ut fra en matrise basert på varme og kalde toner, samt nyanser i magenta  og grønt, noe som gir større fleksibilitet for svarthvit-fotografering. For både fargefoto og sort/hvitt har du også tilgang til innstillinger som Sharpness, Clarity Setting, Grain Effect og Tonal Curve. Disse  gir deg mulighet til å skreddersy f.eks. skarphet, kontrast og  kornether - alt for at du skal kunne eksperimentere og finne din egen stil.

God autofokus ved utfordrende lys

Med en optimert algoritme kan autofokusen nå fokusere i mørkere miljøer, også ned til -6EV i eksponeringsverdi. Dette lar deg fange tilfeller som tradisjonelt ville kreve manuell  fokusering, som gatefotografering på kvelden, bryllup, fester og andre dunkle live-fremføringer. X-Pro3 lar deg også begrense autofokusens fokusområde, enten via ferdige innstillinger, eller med objektivets fokusring, noe som reduserer risikoen for at autofokusen blir stående å lete etter et motiv.

Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WRFor X-mount

Fujifilm oppdaterer og erstatter det populære og lyse vidvinkelobjektivet XF 23mm f/1.4 R. Det nye Fujinon XF 23mm f/1.4 R LM WR er  sammen med Fujinon XF 33mm f/1.4 R LM WR og XF 18mm f/1.4 R LM WR tre helt  nyutviklede objektiver bare for å levere rask autofokus, høye detaljer  med største blenderåpning og høyest mulig oppløsning, selv for  fremtidige enda mer høyoppløselige sensorer.

Objektivets høye  lysstyrke og de ni avrundede blenderlamellene gir en fin og myk  adskillelse mellom motivet og bakgrunnen. Objektivets brennvidde  tilsvarer 35 mm (i 35 mm format), som er en populær brennvidde for  gatefotografering, bryllup og dokumentarfotografering. Takket være en  metallkonstruksjon og værbestandighet på 11 steder mot støv, vånn og  kulde, vil linsen være en perfekt følgesvenn i mange år fremover.  Fujinon XF23mmF1.4 LM WR sitt optiske design består av 15 linseelementer  i ti grupper, inkludert to asfæriske og tre ED -linseelementer for å  minimere forekomsten av optiske defekter som kromatisk aberrasjon og  kroma. Dette betyr at selv de fineste detaljene i bildet gjengis med høy  detalj og skarphet. Nærhetsgrensen er betydelig forbedret sammenlignet  med forgjengeren, og det er nå mulig å ta bilder ned til en avstand på  19 cm, slik at du kan få helt andre uttrykk enn tidligere mulig.

Det  interne autofokussystemet drives stille og presist av en lineær motor  (LM) for rask og nøyaktig autofokus. Dette betyr at objektivet fungerer  like godt for motiver i bevegelse som for video med minimal pust, at  objektivets brennvidde endres ved refokusering.

Fujinon XF 23mm f/1.4  R LM WR har en kompakt konstruksjon og måler 77,8 mm med en vekt på  bare 375g og har akkurat som den nye XF 33mm filtergjenger på 58 mm.

En  solblender i plast er inkludert ved kjøp av objektivet, og som et separat tilbehør er det også en rektangulær solblender i metall. (LH-XF23 II).   

Teknisk info

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bildestabilisator i kamera Nei
Bluetooth Ja
Cropfaktor 1.5x
Farge Sort
Fatning Fuji X
Filterstørrelse (mm) 62
Fullformat Nei
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Kamera
Innebygd blits Nei
Kameratype Speilløst
Korteste lukkertid 1/8000
Megapiksler 26,1
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype Secure Digital
NFC Nei
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Fujifilm
Sensorstørrelse APS-C
Slow motion Ja
Støtsikkert Nei
Vanntett Nei
Videooppløsning 3840x2160
Vribar skjerm Ja
Værbeskyttet Nei
Wi-Fi Ja


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
235826
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.