188593 188593 188593 188593 188593 188593 188593 188593 188593

G-Technology 40TB G-SPEED Shuttle

Thunderbolt 3 4x10TB w/1x ev Carrier

Varenr:132819
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
39 390,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Transportabel RAID-lagring med Thunderbolt 3


Merk: For tiden ikke kompatibel med Apples nye M1 Hardware - Kontakt kontoadministratoren din for mer informasjon

 

Med opptil 56 TB1 kapasitet og overføringshastigheter på opptil 1000 MB / s, gir G-SPEED ™ Shuttle med Thunderbolt ™ 3-enhet ideell lagring for krevende arbeidsflyter.

Transportabelt RAID-lagring med 4 brønner optimalisert for arbeidsflyter i 4K og 8K for å redigere opptak av flere kameraer i sanntid, gjengi flerlagseffekter og raskt eksportere med utrolig effektivitet.


Opptil 1000 MB / s Vedvarende overføringshastigheter Med overføringshastigheter på opptil 1000 MB / s leverer G-SPEED Shuttle med Thunderbolt 3-enheten ytelsen du trenger for å raskt innta innhold og redigere opptak for å gjøre endringer i sanntid.


G-SPEED Shuttle med Thunderbolt 3-enhet er laget for enkel reise mellom produksjonsstedet ditt og til studioet for etterproduksjon, og gir kraftig, transportabel lagring for å forbedre arbeidsflyteffektiviteten din, uansett hvor du er.


G-SPEED Shuttle med Thunderbolt 3-enhet er laget for multi-stream 4K- og 8K-produksjonsarbeidsflyter, og tilbyr båndbredde for å støtte redigering av flere kameraer i sanntid, gjengi opptak med flerlagseffekter og raskt eksportere i en effektiv arbeidsflyt.
Daisy-Chained for opptil 5 ekstra enheter
Med doble Thunderbolt 3-porter kan du enkelt kjede opptil 5 ekstra enheter, slik at du er koblet til flere stasjoner, 4K-skjermer og mer, gjennom en enkelt tilkobling til datamaskinen.

Innebygd RAID for maskinvare
For maksimal ytelse kommer G-SPEED Shuttle med Thunderbolt 3-enhet i RAID 5 ut av esken og støtter RAID 0, 1 og 10 for å gi en allsidig og fleksibel lagringsløsning.


For alle dine krevende arbeidsbelastninger og oppdragskritiske opptak, kan du stole på kraften og forbedret påliteligheten til fire (4) flyttbare 7200 RPM harddisker i Enterprise-klassen.

 

 

5-års begrenset garanti
Med 5 års begrenset garanti, kan du være trygg på pålitelig lagring av G-SPEED Shuttle med Thunderbolt 3 ™ i mange år fremover.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Produktkategori Stasjonær
Produkttype Raid
Produsent G-Technology


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
188593
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.