38352

Gitzo Systematic Exact GT5563GS

Serie 5 fra 9 cm til 278 cm uten søyle

Varenr:112672
1 stk. Weblager
  • 0Hovedlager
  • 1Skøyen
19 795,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

GT5563GS Systematic Series 5 Carbon Fiber Tripod fra Gitzo er et stativ med høy kapasitet av karbonfiber som representerer de endelige målene for den systematiske oppstillingen - minimal vekt, holdbarhet og kompromissløs stabilitet. For de som leter etter det mest stabile støtteapparatet som mulig, er Series 5 designet for å holde opp til noen av de mest krevende oppsettene med en stor toppstøping og utmerket stabilitet. Denne "Giant" -modellen tar ting opp et hakk med en utrolig maksimal høyde levert av et seksdelt design.

 

Reisevennlig

Innenfor serie 5 får GT5563GS "Giant" -betegnelsen, da den kan strekke seg fra en minimumshøyde på 9 cm (3,9 "), til en maksimal høyde på 278 cm (109,4"), alt mens den opprettholder en imponerende vektkapasitet på 88 lb. Gitzos patenterte karbon eXact rør, gir GT5563GS maksimal stivhet og holder vekten til et absolutt minimum. Stativet kan lett bæres eller transporteres i studio eller ute i felt. Den sammenslåtte lengden på bare 28,7" gjør det enkelt og praktisk å lagre eller reise med stativet.

 

Carbon eXact-rør

Systematic-serien har også en rekke unike, patenterte og nyttige funksjoner som setter en standard for profesjonell kvalitet. Det viktigste elementet i serien er bruken av Gitzos Carbon eXact-rør som er ekstremt stive til tross for deres lette design. Karbonrøret kompletteres av Gitzos G-Lock Ultra vri-låser som opprettholder stabile, solide forbindelser mellom beinseksjonene og forhindrer leddskader ved å blokkere smuss, støv og fuktighet. Hvert bein på stativet har en 50 mm gummi leddfot som gir en stabil og allsidig base for å stille stativet på de fleste overflater. Om nødvendig kan føttene fjernes og erstattes med valgfrie metallpigger for økt stabilitet i sand, skitt, gjørme, snø og is. Stativets base har også en 3/8 "-16 Easy Link festetråd, slik at brukeren kan koble en rekke tilbehør til stativet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Maks høyde på stativ 278 cm
Materiale stativ Karbon
Minimum høyde stativ 10 cm
Produsent Gitzo
Største belastning stativ 40 kg
Vekt stativ 2.72 kg


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
38352
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.