60821 60821 60821 60821 60821 60821 60821 60821 60821

Gitzo Ryggsekk Adventury 45L

Stor sekk for DSLR med 600mm 4,0

Varenr:121987
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
12 stk. Leverandørlager
3 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Gitzo Ryggsekk Adventury 45L

 

Egenskaper:

  • Rommer en utrustning som for eksempel Canon 1D X meden  600mm f / 4 tele montert
  • Gitzo G-Cushion, uttagbar innsats for fremragende beskyttelse av kamerautstyret
  • Infinity sidelommer for lange stativer eller annet tilbehør
  • Ekspanderbar rullemekanisme på toppen for ikke-fotorealtert tilbehør
  • Vannavisende materiale for ekstreme situasjoner
  • Ytre dimensjoner: 35 x 55 x 22 cm

 

Komplett kamerautrustning

Gitzo komplementerer sin veskeserie med den nye premium ryggsekken dedikert for utendørsaktiviteter, spesielt designet for fugle-, dyre-, natur-, og landskapsfotografer. Den nye Gitzo Adventury 45L-Backpack (GCB AVT-BP-45) er den perfekte ryggsekken for fugle- og naturfotografer som behøver en komplett kamerautrustning i en sikker, romslig og funksjonsrik ryggsekk.

 

Utbyttbare skillevegger

Takket være den nye GITZO G-innsatsen passer ryggsekken et proft DSLR (for eksempel en Canon 1D X Mark II eller Nikon D5) med opp til en 600/4 påmontert, pluss et annet kamerahus med et objektiv montert og et ekstra batteri. Med de utbyttbare skilleveggene kan den også romme en DJI Phanthom  dron med fjernkonttroll og et annet kamera med objektiv montert, samt et ekstra objektiv med tilbehør.

 

Kan også benyttes som en vanlig sekk

Kamerainnsatsen kan tas ut for å benytte ryggsekken som en vanlig sekk. Åpningen til kamerautstyret mot ryggen gjør at kamerautstyret alltid er sikkert oppbevart, samtidig som den sørger for at ryggen din er ren og tørr. Sekken rommer også en bærbar datamaskin opp til en 15" (Macbook Pro 15") og et nettbrett (iPad Pro 12,9")- Det behagelige hoftebeltet har plass til ekstra tilbehør, og kan justeres i høyden. Den er også avtagbar slik at den kan tas av ved behov. Sidelommen ekspanderer i bredde for å romme mer, og den nederste glidelåsen kan åpnes slik at frakt av et langt stativ eller annet tilbehør kan transporteres trygt.

 

Motstandsdyktig mot fukt

Multilink-festestroppene kan brukes til å feste et stort stativ, for eksempel Gitzo Systematic-serien eller ulikt tilbehør på framsiden og på siden, ved å enkelt konfigurasjonen av stroppen. Ryggstroppene kan justeres slik at de passer den enkeltes rygg, og selve ryggpanelet har et komfortabelt ventilasjonssystem. Den ekspanderbare rulle-mekanismen på toppen kan romme personlig utstyr for å gi deg friheten til å ta med det nettopp du trenger for den enkelte tur. Sekken er også svært motandsdyktig mot fuktighet, ved glidelåsene som har en membran, samt det vannavvisende rip-stop materialet og den svært slitesterke bunnpanelet. For ekstreme værsituasjoner medfølger det også et regntrekk som kan tres over sekken.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Gitzo


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
60821
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.