60836 60836 60836 60836 60836 60836 60836 60836

Gitzo Mikrofonbom GB2551

Gitzo mikrofonbom, 2,51 m, 5 ledd

Varenr:122002
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
3 499,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Gitzo Mikrofonbom GB2551 er en profesjonell karbonfibermikrofonbom bygget for å hjelpe lydteknikere med å administrere kabler enkelt og nøyaktig for raskt og sikkert oppsett i alle situasjoner.

 

Egenskaper:

  • Praktisk 251 cm lengde, serie 2 Carbon eXact mikrofonbom
  • G-lock ultra
  • Forenklet kabeladministrasjon, rask og sikker installasjon
  • Ergonomisk håndtak foran og gummifot, for komfort
  • Kobles til de fleste mikrofonholdere

 

Forenklet kabelhåndtering

Denne komfortable praktiske bommen har alle Gitzos berømte funksjoner, inkludert stivhet, stabilitet og letthet. Gitzo GB2551 håndterer kabler på en måte som forbedrer tempoet og håndteringen av feltet betydelig. Det har forenklet kabelhåndtering for å eliminere interferensstøy: lydkabelen kan føres gjennom bommen takket være den enkelt avtakbare topp- og bunnbeslaget. Kabelen kommer dermed naturlig på begge sider, slik at brukeren kan plassere bommen vertikalt på gulvet uten å klemme kabelen. Alternativt kan kabelen trekkes utenfor bommen. Den nedre delen av bommen er utstyrt med en motstandsdyktig gummifot som lar lydteknikere hvile ved å holde bommen vertikalt mot gulvet, uten at kabelen setter seg fast.

 

Lettvekts mikrofonbom

Gitzo GB2551 har de nyeste karbon eXact-rørene som overgår de tidligere Carbon 6X-rørene når det gjelder stivhet. Den nye modellen har større rørdiametere, men er fortsatt like lett som forgjengerne, og veier bare 0,61 kg. Det gir nye nivåer av stivhet og stabilitet - selv når den er utvidet til 251 cm, en av de mest populære størrelsene som brukes av profesjonelle.

 

Ergonomisk håndtak

På slutten av bommen reduserer et stivere 14,7 mm rør uønsket bøyning, og holder mikrofonene stabile i ønsket posisjon. Bommen har også et ergonomisk håndtak i gummi som hjelper brukeren med å holde det stabilt og behagelig. De nye Gitzo-mikrofonbommene er utstyrt med det nye G-lock Ultra-systemet, Gitzos siste generasjons raske og jevn benlåsemekanisme.

 

Kan kobles til andre mikrofonholdere

Sammen med de andre modellene i den nye serien er Gitzo GB2551 utstyrt med en reversibel 3/8 ”-1/4” skrue, som gjør forbindelsen til de fleste mikrofonholdere, inkludert Gitzo G11510N. Med den valgfrie 3/8 ”-5/8” G1145-adapteren, kan den kobles til andre mikrofonholdere med en 5/8 ”tråd.

 

Stabil

Gitzo GB2551 er en del av en ny serie som dekker populære lengder og rørdiametere designet for å dekke behovene til de fleste skudd på stedet, og gir en optimal kombinasjon av letthet og stabilitet.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Gitzo


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
60836
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.