60837 60837 60837 60837 60837 60837 60837 60837

Gitzo Mikrofonbom GB2551L

Gitzo mikrofonbom L, 3,51 m. 5 ledd

Varenr:122003
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 199,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Gitzo GB2551L mikrofonbom er en ny karbonfibermikrofonbom, med profesjonell kvalitet bygget for å støtte lydteknikker nøyaktig og pålitelig, noe som sikrer enkel, intuitiv kabeladministrasjon for rask og sikker installasjon i alle situasjoner - og hjelper deg med å oppnå perfekt lydopptak. En komfortabel, praktisk bom, som har alle funksjonene i Gitzo som stivhet, stabilitet og lett vekt.

 

Egenskaper:

  • 341cm, serie 2 Carbon eXact mikrofonbombe
  • G-lock ultra
  • Forenklet kabelhåndtering, rask og sikker installasjon
  • Ergonomisk håndtak foran og gummifot for komfort
  • Passer til de fleste mikrofonholdere

 

Lettvekts mikrofonbom

Gitzo GB2551L har de nyeste karbon eXact-rørene som overgår forgjengeren, Carbon 6X, når det gjelder stivhet. Denne nye modellen har større rørdiameter, men er like lett som forgjengerne. Den veier bare 0,71 kg og tilbyr nye nivåer av stivhet og stabilitet - selv når den er utvidet til hele 341 cm.


Forenklet kabelhåndtering

Et stivt rør på 14,7 mm reduserer uønsket flex, og holder mikrofonene stabile i ønsket posisjon. Gitzo GB2551L håndterer kabler perfekt, forbedrer hastighet og håndtering i felt. Det hjelper til med å eliminere uønsket lyd med forenklet innvendig kabling: lydkabelen kan føres gjennom bommen takket være lett demonterbare øvre og nedre parenteser, med utgang på begge sider. Alternativt kan kabelen trekkes utenfor bommen.

 

Ergonomisk grep

Bommen har et ergonomisk grep foran i gummisonen for å hjelpe brukeren stabilt og komfortabelt. Den nedre enden av bommen er utstyrt med en slitesterk gummifot som lar lydtekniker hvile og støtte bommen vertikalt mot gulvet, mens ledningen kommer ut fra siden uten å bli klemt. Rørene har det nye G-lock Ultra-systemet, Gitzos siste generasjon av raske og solide benlåser.
Sammen med de andre nye modellene i denne serien er Gitzo GB2551L utstyrt med en reversibel 3/8 "-1/4" skrue, som gjør at de fleste mikrofonholdere, inkludert Gitzo G11510N, kan kobles til. 


Kan kobles til andre mikrofonholdere

Med den valgfrie 3/8 "-5/8" G1145-adapteren kobles den til andre mikrofonholdere med en 5/8 "tråd. Gitzo GB2551L er en del av en ny serie som dekker populære lengder og rørdiametere og er designet for å imøtekomme behovene til de fleste feltopptak, og gir den optimale kombinasjonen av letthet og stivhet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Gitzo


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
60837
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.