60965

Gitzo Stativ GT4553S Systematic Ser. 4

Carbon, 5 ledd. Vekt 2,23 kg Max 1,36m

Varenr:122131
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
13 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Gitzo GT4553S Serie 4 Systematic er et kraftig, 5-seksjons profesjonelt stativ av karbonfiber designet for å trygt støtte lange linser og tunge kameraer. Det gir en perfekt kombinasjon av høyde, lett vekt, holdbarhet og kompromissløs stabilitet. Ikke bare produserer Gitzo de sterkeste og mest stabile stativene, men Systematic-familien setter også standarden for modularitet. GT4553S spindelen kan åpnes og lukkes, slik at hvert stativ kan konfigureres med en topplate, stativ eller glidende midtsøyle, videokule på halvkule, utjevningsbase eller annet systematisk tilbehør.

 

Egenskaper:

  • Gitzo kompakt og stiv karbonfiberramme med 5 deler
  • G-Lock Ultra for sikring av benlåser og raskt oppsett
  • Stor allsidighet takket være et stort utvalg av tilbehør
  • Nye bredere og tilpasningsdyktige føtter for uslåelig stabilitet

 

Allsidig stativ

Stativet veier 2,23 kg og støtter en imponerende nyttelast på 25 kg. Den når så lite som 10 cm opp til 136 cm og brettes opp til 48 cm. En svært pålitelig, allsidig løsning som er enkel å ta med hvor som helst. Dette stativet har GitzosCarbon eXact-rør med G-Lock Ultra roterende lås som godt forbinder bendelene og beskytter dem mot skitt. Nye, ultra stabile, utskiftbare føtter gjør dette stativet enda sikrere. Easy Link-braketten gir økt allsidighet og ergonomi, og lar brukeren koble til et bredt spekter av tilbehør, for eksempel Manfrotto-armer, LED-lys, skjermer, etc.

 

Kan bære tungt utstyr

Med en øvre bendiameter på 37 mm er GT4553S både mer robust og kompakt (Spindelen er delt med Series 3-stativer) og har en redusert kollapset lengde med sin 5-seksjons konstruksjon. Den erstatter GT4552TS. Dette er et veldig populært valg av fotografer som leter etter et pålitelig og stabilt stativ som kan bære tungt profesjonelt utstyr med lange linser på toppen.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Gitzo


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
60965
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.