60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978 60978

Gitzo Stativkit Traveler Mini

Eksklusivt bordstativ med kulehode

Varenr:122144
1 stk. Weblager
  • 0Hovedlager
  • 1Skøyen
2 199,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Gitzo Mini Traveler er spesielt dedikert til profesjonelle fotografer og lovende amatører som bruker speilløse kameraer, eller DSLR-kameraer med små linser. Dette ministativet gir stor stabilitet både på bordplaten og på bakken og mange andre overflater, noe som får frem fotografens kreativitet uten å hindre tungvint utstyr. Det er den perfekte fotografiske reisefølget for deg som vil reise enkelt og fullt utstyrt med pålitelig tilbehør, da den passer til alle fotobager uten å måtte ta opp den plassen som trengs for resten av utstyret.

 

Egenskaper:

  • Bare 265g, markedets letteste ministativ
  • Materialer av høy kvalitet for stor pålitelighet og holdbarhet
  • Maskinert aluminiumsspindel og hode som kan støtte opptil 3 kg
  • To benvinkler for maksimal stabilitet i hvert øyeblikk

 

Konstruert av førsteklasses materiale

Gitzo Mini Traveler gir bekvemmelighet og funksjonalitet i alle utendørs fotograferingsprosjekter. Takket være toppmoderne karbon eXact-rør og aluminiumshode veier det bare 265 g (kun 117 g ben), slik at fotografer alltid kan ta den beste ytelsen med seg uansett hvor de går. Det er bygget av førsteklasses materiale fra platen til føttene, og garanterer alltid den beste påliteligheten. Den bearbeidede aluminiumsspindelen og hodet er sterke og pålitelige og støtter opptil 3 kg i fullskala konfigurasjon. I tillegg, når det er behov for en lettere løsning, fjernes det avtakbare hodet enkelt og bena gir frittstående støtte for opptil 25 kg redskaper. Ytelsen er høyest når det kommer til det minste fotavtrykket, for fotografering i lav vinkel, når du tar bilder bak scenen og når du plasserer sekundære kameraer.

 

Maksimal fleksibilitet

Designet med et helt nytt (patentsøkt) vinkelsystem for benvinkler, og har to benvinkler for maksimal fleksibilitet og holdbare gummiføtter for å øke grepet på de fleste overflater. Den ergonomiske gummiknotten låser og kontrollerer enkelt den sterke rustfrie stålkulen i aluminiumskulehodet, som også er perfekt kompatibel med Gitzo Traveler-stativet, og Mini Traveler-benene kan matches med den minste Gitzo Traveler-kuleledd.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Gitzo


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
60978
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.