67360

Gitzo Stativkit Traveler Legende

Begrenset antall. Légende

Varenr:125212
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
10 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Gitzo Traveler Légende bringer tilbake den originale franske designen i et nytt, lett og høyytelsesstativ stativsett. Denne modellen er perfekt for stilige fotografer som foretrekker å bruke kameraer i retrostil. Den introduserer en ny utpreget elegant spider med en frostet sølvfinish og detaljer i sølv / svart farge som gjør denne retro-modellen til et perfekt match for ditt favoritt kamera i vintage stil.

Gitzo-seriens 1 ultrakompakte, 4-seksjonss stativ-karbonfiberstativsett har et 180-falset sammenleggbart system som er pioner av Gitzo som gjør det mulig for beina å vende rundt midten av søylen, slik at den kan brettes ned til 43 cm. GK1545T-RT veier 1,45 kg strekker seg til en høyde på 165 cm tåler utstyr opp til 8 kg . Med den medfølgende korte midtsøylen satt inn kan stativet komme ned til 32 cm for lavvinkel- eller makrobilder.

Stativets ben er laget av karbon eXact-rør for overlegen styrke og stivhet i en slankere størrelse og har “Traveler G-lock” - en versjon av Gitzos G-lås, spesielt designet for å sikre sikkerhet i redusert størrelse. De spesialdesignede kompakte gummiføttene kan enkelt byttes ut om nødvendig.

Det spesielle senter kulehodet har uavhengig panne- og vippelås med friksjonsstyring. Det gir kompromissløs ballglatthet og er laget av høykvalitets aluminiumkomponenter med høy motstand. Ballhodet leveres med en kort, Arca-Swiss kompatibel plate. Platen holdes låst med en skruehåndtak og et vater hjelper fotografer å holde en rett horisont. Travellers Légende senterhode er perfekt balansert og allsidig, konstruert for å sikre den ultimate glattheten og presisjonen i bevegelsen og sikker låsing.

Dette stativet i spesialutgaven har også en ergonomisk stropp i vintage stil laget av ekte skinn, noe som ytterligere forbedrer stativset sitt utpregede utseende.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Gitzo


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
67360
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.