31247 31247 31247 31247 31247

Hähnel Modus 600RT MKII PRO KIT

til Sony

Varenr:110406
3 stk. Weblager
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen
6 868,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Hähnel Modus 600RT PRO KIT Speedlight med Li-ion batteri til Sony

Hähnel Modus er en speedlight-blits med innebygd radiomottaker som drives av et Lithium Ion-batteri. Takket være det kraftige batteriet får du en høy makseffekt, rask oppladningstid og svært god batteritid. Den kompakte størrelsen og høye effekten gjør Modus til et utmerket smidig og lett alternativ for mer kreativ lyssetting. Modus kan brukes direkte på kameraet eller i kombinasjon med ulike lysformere for speedlights for å lage et mobilt mini-studio.

Fordeler:

  • Li-ion batteri
  • Innebygd radiomottaker
  • Trådløs TTL og HSS

Li-ion batteri

Takket være et oppladbart Lithium Ion-batteri på 2040mAh kan Modus levere høy effekt sammen med rask oppladningstid og lang batteritid. Ved maksimal effekt får du nesten 600 blink og en oppladningstid på ca 1 sekund, noe som er nesten 4x raskere enn blitser med AA-batterier.

Innebygd radiomottaker

Modus bruker Hähnels Viper-sender for å kommunisere med kameraet. Dette skjer via radio, noe som gir høy pålitelighet og rekkevidde. Du kan også kontrollere blitsen fra senderen via å stille den i manuell styrke 1/1-1/128, TTL eller slå den av. Opp til tre grupper kan kontrolleres individuelt fra Hähnel Viper, og du kan ha flere blitser i samme gruppe. Selvsagt kan du montere blitsen direkte på kameraet ditt, og dra nytte av høy effekt , rask oppladningstid og lang batteritid som en vanlig speedlight.

Trådløs TTL og HSS

Den innebygde radiomottakeren i Modus 600RT kombinert med Viper-senderen gir deg mulighet til å bruke både TTL-måling og HSS (High Speed Sync) i trådløs modus. Med TTL-måling stiller kameraet inn blitsstyrken automatisk for hver eksponering, og med HSS har du mulighet til å fotografere i dagslys eller annet sterkt lys, perfekt for å lette opp skygger eller fotografere med liten dybdeskarphet i et studiomiljø.

Hähnel Modus finnes til Canon, Sony og Nikon

 

Leveres med:

  • 2x Blits Modus 600RT
  • 1x Lader MD1
  • 2x Batteri HXL-MD1
  • 1x Viper sender
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Hähnel


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
31247
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.