64163 64163 64163 64163

Hahnemühle Hemp 290gr

36" rull, 12m

Varenr:123523
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
3 684,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Hahnemühle bruker hemp-papir med hempfibre til en av de eldste og mest allsidige naturlige fibrene i verden. Basen på FineArt Inkjet Paper er overbevisende i farger med en lys hvit naturlig tone og kommer ut på grunn av de lyse hvite hempfibrene uten optisk lysmiddel.

Egenskaper:

  • 290 g / m², 60% hempfibre, 40% bomull
  • Hvit, uten optisk lysmiddel
  • Lett strukturert filtstruktur
  • Matte premium blekkpatronbelegg for fremragende utskriftsresultater
  • Syre- og ligninfritt
  • ISO 9706 kompatibel / museumskvalitet for høyest aldringsmotstand

 

Fløyelsaktig følelse

Den lett strukturerte overflaten gir papiret en behagelig fløyelsaktig myk følelse. I kombinasjon med matt premium inkjet-belegg, opprettes et allsidig FineArt-blekkskriverpapir. Farger og detaljer gjengis strålende, svart imponerer med dybden og kontrastene er gjengitt utmerket. Det syre- og ligninfrie FineArt-blekkjetpapiret oppfyller de høyeste krav til aldringsresistens. I århundrer er hemp blitt uunnværlig i papirfremstilling, og på grunn av de ekstremt robuste fibrene er den forhåndsbestemt for langvarige papirer, som Gutenberg Bibelen eller den amerikanske uavhengighetserklæringen viser.

Naturlig linje

Rent vann, naturlige fibre, førsteklasses kunnskap om papirfremstilling og et absolutt engasjement for kvalitet har vært grunnlaget for Hahnemühles suksess i over 435 år. Bærekraft på produksjonsstedet spiller en viktig rolle her. Hahnemühle ligger i utkanten av et naturreservat. Bærekraftig papirproduksjon og nøye og ansvarlig bruk av verdifulle ressurser som vann, fiber og energi er en selvfølge. Med Natural Line går Hahnemühle et skritt videre og fokuserer på FineArt Inkjet-papirer produsert med eksepsjonelle råvarer: bambus, hemp og agave. Blant annet trenger de hurtigvoksende plantene som de nødvendige massene er hentet fra, ingen sprøytemidler og har et lite vannbehov. Dermed blir verdifulle ressurser og miljø skånet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Hahnemühle


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
64163
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.