61068

Ilford MG RC 18x24cm 100 ark

100 ark 18x24cm Pearl

1 298,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

ILFORD MULTIGRADE RC DELUXE: er den femte generasjonen av verdens mest populære serie sort / hvitt fotopapir og benytter den nyeste emulsjonsteknologien.

Dette papiret er det perfekte valget for nybegynnere, studenter og mørkeromsprofesjonelle. Papiret leverer et komplett tonevalg og enestående bildekvalitet i hele det store kontrastutvalget i grader 00 til 5. Det er nå enklere enn noen gang å få fantastiske mørkeromsbilder enten du er ny på mørkerommet og lager bilder direkte fra negativene dine, eller er en mer erfaren bildeprodusent som leter etter full kreativ kontroll. I tillegg tilbyr disse papirene utmerkede toningsegenskaper som gir de som vil eksperimentere eller lære toning et alternativt startalternativ til våre fiberbaserte papirer.

Sammenlignet med ILFORD MULTIGRADE IV RC DELUXE - hva du trenger å vite

Siden lanseringen av verdens første MULTIGRADE-papir med variabel kontrast tilbake i 1940, har ILFORD opprettholdt en lang og stolt tradisjon for kvalitet. Dette femte generasjonspapiret ble lansert 25 år etter generasjon 4 og fortsetter å bygge videre på de viktigste funksjonene til forgjengerne.

Viktige forskjeller:

Generasjon 5 har en litt varmere grunnfarge, bedre svarte for større dybde, forbedret mellomklasseavstand og en jevnere sensometrisk kurve som gir mer jevn kontrast i hele thetonale området.

Varianter

  • ILFORD MULTIGRADE RC DELUXE er tilgjengelig i blanke, perle- og satengoverflater og en rekke ark- og rullestørrelser.
  • ILFORD MULTIGRADE RC PAPERS er også tilgjengelig i Cooltone- og Warmtone-varianter.

Produktinformasjon

Hovedkategori Analogt
Merker Ilford
Produktkategori Analogt tilbehør
Produkttype Forstørrelsespapir


Produsentens varenr1180233
798,-
Varenr131452
Leveres på bestilling
1 356,-
Varenr131453
Leveres på bestilling