Digitaliser de gamle bildene og filmene dine

Veldig mange har mye gammelt liggende og aldri tid til å gjøre noe med dem. Nå har du muligheten.

Hvis du har levd litt lenger enn 25 år, er sjansen stor for at du har noen skuffer fulle av gamle, analoge dias og negativer.Hvorfor ikke lage et prosjekt av å sortere og skanne dem inn slik at du kan ha gleden av dem på nytt og kanskje dele dem med andre. En koselig sommerkveld med grilling, en deilig sykkeltur på landet, peiskos i påskefjellet, ja, skuffer og skap kan være fulle av gull.

Hvis du har en skanner som kan skanne film eller utstyr for å avfotografere dem med kameraet, bruk det til å få ryddet i de gamle bildene. Hvis du ikke har det, har vi mange hjelpemidler tilgjengelig. For eksempel har Reflecta skannere både for stillbilder opp til 120-format og for Super8-film. Husk også å ha nok lagringsplass til de digitaliserte filene dine. I tillegg til en skyløsning, er det smart å invistere i en solid harddisk som tar godt vare på alle minnene dine. Det finnes både stasjonære harddsiker som bare skal stå på arbeidsbordet, og bærbare harddisker som tåler en støyt og er bygget får å ta med i veska.

UTSTYR TIL DIGITALISERING

Reflecta x66-Scan

Refelcta x66-Scan multiformatskanneren muliggjør digitalisering av høy kvalitet av forskjellige filmformater fra de forskjellige fotoepokene med bare én enhet. I tillegg til de populære 35 mm lysbildene og negativene, kan de fleste slags mediumformatfilmer som 4x4 cm (type 127) og type 120 fra 6x4,5 cm til 6x9 cm skannes. Med en holder (tilleggsutstyr) kan Instamatic film type 126 også lagres i den digitale tidsalderen.

Les mer >

 

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.