Eget hjemmestudio

Dette trenger du for å ha profft studio hjemme

Det er ikke så mye du trenger for å løfte fotograferingen din mange hakk. Kanskje fotograferer du litt i jobbsammenheng, eller elsker du fotografering og ønsker å ta det et steg videre. Du kommer langt med litt fotolys, kanskje en reflektor og noen bakgrunner. Vipps er du oppe og går med profft fotostudio hjemme.

Lys er kilden til alt godt

Å fotografere betyr å male med lys, som fotograf er man helt avhengig av nok lys. Siden vi bor her i nord er halve året utfordrene, spesielt om man fotograferer innendørs. Men det finnes heldigvis enkle løsninger på det. Enten en kamerablits eller et led-lys, da er du på god vei. Ønsker du derimot å ta et steg viderer kan et par studiolamper være løsningen - og de trenger ikke koste så mye.

Lys

 

 

Sett farge på bildene dine

En rull med bakgrunnspapir i riktig farge kan gi bildene dine en ny glød. Bakgrunnspapir kommer på rull og finnes i breddene 135cm eller 271cm. Og bredden 135cm er noen de fleste klarer å få plass til hjemme uten for mye ommøblering.

For å feste rullen trenger du enten et stativ eller ett veggoppheng, eller så klipper og teiper du papir rett på veggen din.

Bakgrunner

Optikk

Stativ

Husk når bilde er tatt er kun halve jobben gjort.

Det er lett å være fornøyd når bildet er tatt, men man skal alltid være klar over at ting kan bli bedre. Og det er nesten alltid tilfellet når du har tatt et bilde. Kanskje er det noe du ikke så i søkeren som i ettertid irriterer deg, eller som tar oppmerksomheten bort fra hovedmotivet. Kanskje skal du beskjære bildet litt for å "redde" komposisjonen. Eller skal du bare justere hvitbalanse/farger. Det er ofte ikke så mye som skal til men etterbehandling av bildene du har tatt er virkelig å anbefale.

Bilderedigering

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.