Lag en utstilling hjemme

Alle har vi noen favorittbilder liggende på en harddisk, som fortjener å komme fram i lyset.

Sett av en vegg eller to i huset, skriv ut de beste bildene dine, og heng noen av dem opp på din egen utstilling. Har du mange bilder, kan du variere hvilke bilder som henger der.

Bruk standardrammer og standardstørrelser på bildene, så kan du lett bytte innhold uten å måtte ha spesialbygde rammer og spesialskåret passepartout. Har du ikke rammer, så heng bildene opp med litt teip. Det kan både være tøft og effektfullt.

Har du familie hjemme, bruk dem til å avgjøre hva som blir best. Pass på å ta med bilder som alle i familien har tatt. Hvis du har barn, kan jo de få velge ut bilder og lære seg å printe ut. Kanskje de vil lage sin egen utstilling på rommet sitt? Dessuten er det er stas å få bildet sitt i ramme på veggen.

Foto.no har forskjellige printere som skriver ut i ulike størrelser, alt ettersom hvor stor vegg du har.. Dette er også en utmerket anledning til å eksperimentere med ulike papirtyper, svart/hvit-bilder og annet. Et hjemmeprosjekt som garantert gir masse glede.

UTSTYR TIL Å LAGE UTSTILLING

Med denne printeren er det mulig å printe ut lange bilder.

Epson SureColor SC-P800

Epson SureColor SC-P800 er en A2-fotoskriver for skrivebordet. Dette er en profesjonell skriver som lager holdbare kvalitetsbilder for salg, utstillinger eller til bruk i porteføljer, så her er vi i toppsjiktet hva kvalitet angår.

Vil du skrive ut panoramabilder eller bilder i ekstrem høyde, fikser P800 det med adapteren for papirruller (tilleggsutstyr).

Denne modellen er den første 17-tommers fotoskriveren med trådløs funksjonalitet og Epson Connect-kompatibilitet. Det betyr at du enkelt kan skrive ut fra nettbrett, PC-er og smarttelefoner. Wi-Fi Direct støttes også slik at skriveren enkelt kan kommunisere med smartenhetene dine.

Les mer >

Papir >
Blekk >

Dette er en liten og nett printer som er lett å pakke ned i en skuff når den ikke er i bruk.

Canon PIXMA TS705 BK

Dette er Canons minste enkeltfunksjonsskriver med fem farger. Den har stor kraft i en liten pakke, med en kapasitet på 350 ark, og skriver ut profesjonelle dokumenter og bilder av høy kvalitet med sømløs tilkobling – til en rimelig pris. TS 705 er kompatibel med iOS, Android og Windows 10 Mobile for utskrift, samt Wi-Fi og Ethernet-kompatibilitet for sikker høyhastighetsforbindelser.

Les mer >

Billedrammer til hjemmeutstillingen

Rengjøringstilbehør

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.