Dette gjør fotograferingen din bedre

Vi har alle vært nybegynnere innenfor fotografering – og dette er de tipsene vi skulle ønske vi visste om da vi kjøpte det første kameraet vårt. Kameraer i dag byr på et overveldende antall funksjoner og innstillinger, og mange nybegynnere sliter forståelig nok med å  skjønne hvilke som passer best til bildene de vil ta. Derfor har vi samlet en håndfull tips til deg som vil komme i gang med å fotografere, men som ikke helt vet hvor du skal begynne. 


Kaia hos oss har tatt en nærmere titt på hvordan et kamera fungerer og hva som er viktig å vite litt om. Sjekk ut!

Finn frem i kamerajungelen!

Vi har funnet frem kameraer til deg som er ny innen fotografering, kanskje er du på jakt etter juniors første kamera eller har du ett spesifikt behov som skal dekkes, nedenunder finner du et utvalg kamera som alle er flotte førstegangskamera også i flere prisklasser.

Kompakte nybegynnerkamera

Kompaktkameraene har innebygget objektiv - du kan altså ikke bytte objektiv. Her er forskjellene ofte egenskapene til kameraet, hvor mye zoom er det, er kameraet vanntett, har det egen selfiefunksjon, ergonomien, passer det i dine hender - dette er typiske ting å tenke på når du skal handle et kompaktkamera.

Foto: Ane Gyllstrøm

For deg som vil vlogge med litt bedre kvalitet

Mange bruker mobilen til vlogging, vil du ta steget opp og levere bedre kvalitet på videoene dine så har vi funnet frem noen kameraer vi anbefaler til vlogging. Disse kameraene har gjerne tilpassede funksjoner og er utformet slik at du enkelt kan filme med god lyd og få overført til dine favoritt-SOME-plattformer.


Foto: Kaia Fornes

Kompaktkameraer med spesielle egenskaper

Nedenunder finner du kompakter med spesielle egenskaper som gjør at de utmerker seg.


Foto: Kaia Fornes

Systemkamera for deg som er ny

Systemkamera er en fellesbetegnelse på kameraer som har utskiftbar optikk. Du kan sette på forskjellige objektiver alt etter hva du skal fotografere.


Bli med Kaia og Ane Gyllstrøm mens de tar bilder rundt Oslobukta. Ane er "super noob" (hennes ord), så Kaia viser henne noen tips og triks for å få de beste bildene.

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.