Portrettfotografering

Hva skal til for å ta et godt portrett? Den danske fotografen Berit Jørgensen deler sin kunnskap med oss.

Et portrett er mer enn en avbildning av en person. Det forteller en historie. Og det er historien bak personen som kan få portrettet til å skille seg ut.

Det kan være mange veier til det perfekte portrettbildet. For Berit Jørgensen er jobben som portrettfotograf en mulighet til å møte mennesker. En mulighet til å bygge relasjoner… til å få høre folks historier. Hvem er de?

Det som er vanskelig, er å lykkes med portrettet – å få folk til å se seg selv i det endelige bildet. Men når du lykkes, er det den beste tilbakemeldingen du kan få.

Se videoen og bli med Berit på oppdrag. Finn ut hvorfor hun synes fotografering er så givende og hvordan et portrettbilde skaper relasjoner mellom mennesker.

Lys er viktig for gode portretter

Lys er en forutsettning for de gode portrettene, er du heldig og kan bruke dagslys er det små ting som kan gjøre en stor forskjell. En reflektor er et supert verktøy for å gi fine reflekser i øyner, og gi litt ekstra smell i hudtoner

Studiofotografering

Inne har vi full kontroll over lyset og omgivelsene. Vi har funnet frem litt utstyr som kan gjøre fotograferingen din enda bedre.

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.