Printertips

Printing er et eget fag, så her er det erfaring som gjelder. Lag en utstilling hjemme - Alle har vi noen favorittbilder liggende på en harddisk, som fortjener å komme fram i lyset.

Sett av en vegg eller to i huset, skriv ut de beste bildene dine, og heng noen av dem opp på din egen utstilling. Har du mange bilder, kan du variere hvilke bilder som henger der.

Bruk standardrammer og standardstørrelser på bildene, så kan du lett bytte innhold uten å måtte ha spesialbygde rammer og spesialskåret passepartout. Har du ikke rammer, så heng bildene opp med litt teip. Det kan både være tøft og effektfullt.

 

Har du familie hjemme, bruk dem til å avgjøre hva som blir best. Pass på å ta med bilder som alle i familien har tatt. Hvis du har barn, kan jo de få velge ut bilder og lære seg å printe ut. Kanskje de vil lage sin egen utstilling på rommet sitt? Dessuten er det er stas å få bildet sitt i ramme på veggen.

Foto.no har forskjellige printere som skriver ut i ulike størrelser, alt ettersom hvor stor vegg du har.. Dette er også en utmerket anledning til å eksperimentere med ulike papirtyper, svart/hvit-bilder og annet. Et hjemmeprosjekt som garantert gir masse glede.

Kurs: Hvordan få maksimalt ut av filene dine når du printer:

Christopher printer ut på forskjellige fotopapirer og undersøker hvilken karakter de forskjellige papirkvalitetene gir bildene. Hovedfokuset er å lære bort hvordan man får skjerm og print til å bli like, det vil si WYSIWYG, «What You See Is What You Get». Christopher vil demonstrere effektiv arbeidsflyt og benytter oss av skjermen Eizo CG279X og printeren SC-P700.

 

Om Christopher Næss: Christopher Næss jobber på Foto.no og holder en rekke kurs og seminarer innen skanning, digital arbeidsflyt, printing, fargestyring og kalibrering. Næss er ekspert på skannere og fotoskrivere. Han har lang erfaring med Epsons profesjonelle storformatskrivere. Det Næss ikke vet om skann og print, er ikke verdt å vite, og han kan hjelpe deg med å gjøre printhverdagen litt enklere, morsommere og ikke minst rimeligere.

 

 

Fotopodden: Hvordan printe bildene dine

Å ta bilde, redigere det og dele det overalt i det digitale universet er egentlig bare del 1 av fotografi. Del 2, som vi skal fokusere på i dag, er å printe ut bildene dine. Det er en egen kunst og krever en del ekspertise for å til riktig. Men slapp av, vi skal gå igjennom alt du trenger å vite for å kunne printe bildene dine i denne episoden. Programleder: Thomas Brun Med: Christopher Næss og Arash Taheri Musikk: Jakob Terjesønn Rypdal

 

Printere

Epson EcoTank ET-7750

Denne A3 EcoTank-skriveren fre Epson er en svært rimelig løsning for fotoutskrifter av høy kvalitet. Skriv ut mange bilder til en svært lav kostnad med denne skriveren uten blekkpatroner. Med det medfølgende blekket kan du skrive ut opptil 3 400 bilder fra de svært omfangsrike blekktankene. Den bruker fire farger og pigmentblekk for resultater av høy kvalitet. Den er enkel å bruke med et SD-kortspor, fotoutskrift uten kanter og to papirskuffer. Den er også enkel å sette opp, pålitelig og laget for etterfylling uten søl.

Les mer >

Epson SureColor SC-P700

SureColor SC-P700. Selv om profesjonelle fotografer helt klart er hovedmålgruppen, vil denne kompakte og lette skriveren også ha sterkt appell til kunstnere, studioer, fotobutikker samt mer ambisiøse amatør- og halvproffe fotografer.

SC-P700 (opptil A3+) tar i bruk teknologi som gir bedret overflatetrykk, karbonsvart-modus og UltraChrome Pro 10-blekk, for en mer intens, dyp svarttone.

Les mer >

Epson SureColor SC-P900

SureColor SC-P900 er utviklet for kreative folk som er detaljorienterte og setter pris på estetisk tiltalende maskinvare med høy ytelse. SC-P900 kombinerer form med funksjon på en veldig effektiv måte. Utskriftenes presisjon og kvalitet forbedres ytterligere av de dypeste svartnyansene og det utvidede blå fargespekteret.

Les mer >

Canon Selphy CP1300

Canon CP-1300 er en liten og kompakt sublimeringsskriver, som enkelt kan tas med når du er på tur. Den gir deg høykvalitative bildeutskritfter som har en holdbarhet på 100 år. Du kan enkelt skrive ut fra minnekort, samt telefon, nettbrett, kamera og datamaskin via WiFi.

Via den 3,2” store skjermen velger du enkelt hvilke bilder som skal skrives ut. Skjermen lar deg også velge mellom ulike utskriftsalternativer, og å gjøre enkle justeringer i bildene dine. Et bilde i format 148 x 100mm tar ca 47 sekunder å skrive ut.

Vil du ta med skriveren når du er ute på tur kan du komplettere med batteriet NB-CP2LH som selges separat.

Les mer >

Polaroid Hi-Print Lomme skriver

Polaroid Hi-Print gir liv til mobilbilder og minner med appen som støtter OS og Android. Polaroid Hi-Print-appen lar deg være enda mer kreativ med et stort utvalg av foto redigeringsverktøy som inkluderer filtre, rammer, tekst, stickers m.m. For levende premium utskrifter, bruker Polaroid Hi-Print 2,1 x 3,4 tommer (54 × 86mm) papirkassetter. Det nye fargesublimeringspapiret tilbyr en alt-i-ett kassett som inneholder et fargebånd og fotopapir. Hver pakke inneholder 2 kassetter av 10 papir = 20 prints pr. pakke. Det er alt du trenger for levende bilder i lommestørrelse, som er klare til å klebes her, der og overalt.

Les mer >

Papir >

Blekk >

Dette er en liten og nett printer som er lett å pakke ned i en skuff når den ikke er i bruk.

Canon PIXMA TS705 BK

Denne førsteklasses fotoskriveren, med en sofistikert design, har et avansert system med 6 separate fargeblekkassetter, noe som lar deg skrive ut bilder med imponerende kvalitet i størrelser fra 10 x 15 cm opptil A3+

Les mer..

Billedrammer

Rengjøringstilbehør

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.