Så enkelt å livesende til YouTube

Videoblogging eller vlogging er en super måte å dele dine opplevelser og interesser med andre.

Kanskje har du egen kanal på youtube eller bare ønsker å direkteoverføre en familiebegivenhet til resten av familien. Det har aldri vært enklere å liveoverføre direkte fra kamera til YouTube. Og det uten masse tilbehør. Kanskje har du undersøkt dette tidligere og blitt overveldet over hvor komplisert alt er, det er det ikke lengre. Med de nye vloggekameraene trenger du kun et wifi-nettverk og så har du alt som som skal til.

Direkteoverfør dine begivenheter

I disse tider er det enda mer aktuelt å kunne dele det som skjer med resten av familien, kanskje er det en bursdag eller en dåp som man gjerne vil dele. Med Canon G7X Mark III er dette lett.

Slik gjør du

Det er en liten jobb med oppsettet første gang, men deretter er det veldig enkelt med egen knapp i menyen for liveoverføring. Thomas hos oss har tatt en nærmere titt på hvordan du går frem for å bli klar for direktesendinger med G7X Mark III. Se videoen nedenunder.

 

22%
6 489,-
8 289,-
7

Lyd

Lyd er faktisk viktigere enn bilde. Har du noen gang sett på en sending hvor lyden er dårlig i så fall vet du at det er enklere å leve med god lyd og dårlig bilde enn omvendt.

G7 X Mark III har en 3.5mm mikrofoninngang hvor du kan koble til en ekstern mikrofon.

Stativ

Når kameraet ruller og går kan det være greit med et stativ slik at du også kan være med på sendingen. Ofte er et lite bordstativ det som skal til for et stødig fint bilde. Vi har funnet frem noen stativer som egner seg godt til dette.

Lys

Lys er alfa omega for å få gode opptak. Og når du videofilmer er konstant lys det du vil ha. De senere årene har LED-lysene utviklet seg og er fullgode alternativ til den gamle glødepæren. Men pass på at LED-lyset er av god kvalitet, slik at du får fine hudtoner og riktige farger, og eventuelt har mulighet for å endre fargetemperaturen med Bi-Color.

F.eks. bruke lyset som utfylling til dagslys i vinduet, eller til varmt stemningslys innendørs. Noen LED-lamper har kun kjølig dagslys, 5600 Kelvin. Vi har funnet frem litt lys som gjør dine videoopptak bedre. Med en litt større lyskilde foran og med litt mindre fysisk lyskilde mot bakgrunn eller som et motlys blir det stilig,

En ringlyskilde rundt kameraet får det til å se litt mer vakrere ut.

Alltid lys i tunellen :)

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.