Vi teller ned til Black Friday

Fredag 23. november starter vi våre Black Friday tilbud hos Foto.no. Du er hjertelig velkommen når det nærmer seg, og du bør allerede nå merke denne siden slik at du er klar når dagen er her.

Hva er historien bak Black Friday?


Black Friday, eller svart fredag, er verdenskjent som høstens store salg både på nett og i butikk, men hvordan startet det? Black Friday oppstod i USA på 60-tallet, og selve salgsdagen faller på amerikanernes Thanksgiving, og er den fjerde fredagen i november. I USA har denne dagen lenge vært startskuddet for julehandelen, men opphavet til navnet er trolig langt fra det det du tror. I følge New York Times oppstod begrepet Black Friday blant det lokale politiet i Philadelphia. Politimennene brukte nemlig utrykket internt om trafikkaoset som oppstod i under butikksalget på 60-tallet.


Siden den gang har svart fredag bygget seg opp til å bli verdens største shoppingdag. Black Friday markerer starten på julehandelen, også i Norge, og en unik mulighet til å gjøre unna innkjøp av julegaver til vanvittig lave priser. En ekstra bonus er at du unngår julestresset i butikkene i tillegg til det opplagte nemlig å spare penger på gaveinnkjøp til deg og andre. Black Friday i 2018 er fjerde fredag i november, nemlig 23/11-18.

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.