0

Canon videouke 6. - 15. mai

Vi har leveringsklare videokamera fra Canon på lager.

Velg mellom lette og brukervennlige kamera til profesjonelle produksjonskamera. Bestill på nett eller kom innom oss i Oslo eller Bergen.

0

Canon XA-serien

Canon sin XA-serie omfatter profesjonelle videokamera perfekt for nyhets-, bedriftsvideo- og reportasjeproduksjon.

Alle kameraene er solide verktøy med en rekke profesjonelle funksjoner og er velegnet til HD-produksjon, men de har litt forksjellige spesifikasjoner.

Den større bildebrikken gjør at bildekvaliteten er et hakk bedre på XA50 og XA55 og likeledes ISO-egenskapene. SDI-tilkobling som XA45 og XA55 har er en mye mer robust tilkobling enn HDMI og passer best om du rigger opp og ned mye.

0

Canon EOS Cinema

Uansett om du filmer sterke dokumentarer, en spennende dramaserie eller prisbelønte filmer, kan Canon EOS Cinema ta kreativiteten din til nye høyder.

EOS C300 Mark III er et allsidig Super 35mm Cinema EOS-systemkamera som støtter intern 4K/120P RAW og et høyt dynamisk omfang.

EOS C70 har  RF-fatning og en Super 35mm DGO 4K-sensor som er utviklet som et bindeledd mellom digitalkameraer med utskiftbart objektiv og Cinema-kameraer.

Ta kontakt med oss så skreddersyr vi gjerne en pakke for deg. Sjekk gjerne også ut muligheten for å prøve før du kjøper

0

Hybridkameraet Canon EOS R5C

Ta fantastiske 8K-videoer og 45 megapikslers stillbilder med det minste Cinema EOS-kamera. Canon R5C er Canons første hybride Cinema EOS-kamera som fungerer like godt til foto som til profesjonell video. Dette er et overlegent kamera for deg som jobber like mye med både bilder og film av høyeste kvalitet.

Tips! Gjør en god deal på leiefinansiering

Akkurat nå får du meget god pris på Canon EOS C300 Mark III, Canon C70 og Canon R5C i forbindelse med leiefinansiering.

Kontakt oss →