Fotosekken

Lowepro ProTactic BP 450 AW II

Lowepro ProTactic BP 450 AW II er endelig her. En gjennomtenkte  og robust sekk som er enkel å tilpasse og som beskytter utstyret ditt på en elegant måte. Kjøp din her!

Plass til 1-2 proff-DSLR-kamerahus, opptil 8 objektiver og en 15” laptop. Med mange utvendige festepunkter for ekstrautstyr.

Lowepro ProTactic BP 450 AW II er en allsidig fotoryggsekk som inngår i andre generasjonen av den populære og prisbelønte ProTactic-serien. Den gir nå enda bedre beskyttelse for utstyret, en mer justerbar innredning og har nå fire åpninger til kameradelen (oversiden, baksiden samt både venstre- og høyresiden), slik at du så raskt som mulig kan bli klar til å fotografere.

Det meget robuste men samtidig lette komposittlaget FormShell gir utmerket beskyttelse mot slag og støt mens et medfølgende allværstrekk (AW – ALL Weather Cover) kan brukes for å holde ryggsekken tørr i all slags værforhold. For at den skal være behagelig å bære i lange perioder har ProTactic AW II også en ryggside med såkalt ActivZone som gir meget god demping og ventilasjon.

På baksiden finnes dessuten en egnet lomme til en 15” laptop og flere utvendige festepunkter for tilbehør samt et fleksibelt utstyrsbelte øker kapasiteten og allsidigheten ytterligere.

Ryggsekken leveres med en SlipLoc tilbehørsveske, holder for vannflaske, stativholder samt hurtigremmer.

Plass til
1-2 profesjonelle DSLR-kameraer, hvorav én med påmontert 70-200mm f/2.8 zoom, 8 objektiver eller blitser samt en DJI Mavic drone, kamerastabilisator eller 360-kamera. Også plass for 15" laptop.

Viktige egenskaper

  • Robust og allsidig fotoryggsekk for et profesjonelt DSLR-utstyr
  • Meget justerbar innredning
  • CradleFit-lomme for en 15" laptop
  • Fire åpninger for rask og enkel tilgang til innholdet
  • Profesjonell beskyttelse for dine verdifulle kameraer og objektiv
  • Utvendige monteringspunkter for tilbehør
  • Avtakbart midjebelte fungerer også som utstyrsbelte
  • Bakside med ActivZone gir utmerket støtte, ventilasjon og bærekomfort

Om ProTactic-serien

Fotoryggsekkene i Lowepro ProTactic-serien passer til krevende fotografer som trenger en veske med ekstremt beskyttende kapasitet og som enkelt kan tilpasses et omfattende eller voksende kamerautstyr.

 

 

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.