Anamorf-objektiv for alle

 

Endelig kan du prøve filmproduksjon med et Anamorf-objektiv uten altfor tykk lommebok. Sirui, som er mest kjent for sine fotostativ, kommer med noen så spesielt som et anamorf-objektiv. Det er et lite og hendig objektiv med en prislapp som er oppsiktsvekkende lav. Frem til nå har anamorfe objektiver stort sett vært tilgjengelig for de store filmproduksjonene på grunn av det høye prisnivået.

 

Hva er det som er så spesielt med anamorfe objektiver?
 

Mange som filmer med systemkamera har etterspurt anamorfe objektiver for å få det spesielle filmatiske utseendet på filmen, som et slikt objektiv gir. Det kan være vanskelig å sette ord på den følelsen som et anamorf objektiv leverer, men i tillegg til at objektivet skaper en drømmelignende bakgrunns-uskarphet med oval bokeh og fine blåaktige horisontale overstrålingseffekter, så forandrer det også proporsjonene. Det gir en 2.4:1 widescreen-film i 16:9 format med 33% bredere bilde enn et tradisjonelt objektiv, noe som forsterker den filmatiske effekten.

 

Objektivet har 11 linseelementer i 8 grupper og glasset er produsert av tyske Schott, kjent for sine høykvalitets optiske glasselement. Huset består av CNC-frest aluminium som er solid og stabilt.

Objektivet kommer i tre kamerafatninger; Sony E, MFT og Fuji X.

Kampanjeperiode: 18.oktober til 30. november 2021

 

 

 

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.