202307 202307 202307 202307 202307 202307 202307 202307 202307

KANDAO Meeting PRO

Conference Camera

Varenr:135245
12 stk. Weblager
  • 4Hovedlager
  • 8Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
9 498,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Utstyrt med to spesialdesignede linser, åtte mikrofonoppsett, høyttaler av høy kvalitet, innebygd Android-system og oppgradert AI-algoritme, gir Kandao Meeting Pro utmerket videokonferanseopplevelse for eksternt samarbeid og effektiv kommunikasjon til bedrifter, skoler, sykehus og flere. Med sin enestående ytelse i bærbar design vant Kandao Meeting Pro CES Innovation Award 2021.

 

 

 

 

Kandao Meeting Pro unik har et innebygd Android-system og en ekstern datamaskin er ikke lenger nødvendig, konferansen kan enkelt startes ved å koble til en skjerm via HDMI.

Vanlig konferanseprogramvare kan lanseres direkte fra Kandao Meeting Pro, og distribusjon av bedriftsspesifikk / tilpasset konferanseprogramvare er også mulig på grunn av Android-systemets åpne natur.

Sammenlignet med tradisjonelle konferansekamera, bruker Kandao Meeting Pro 360° videoteknologi for å erstatte den faste vidvinkelobjektivet, slik at alle deltakere kan være tilstede rundt hele bordet. Mikrofonoppsettet og høyttalere av høy kvalitet bruker avanserte teknologier og støyreduksjon for å sikre lydkvalitet av høy kvalitet, og oppnår dekning opp til 5,5 meter (to ganger større enn første generasjon).

Fantastisk møteopplevelse

Kandao Meeting Pro's 8K-bildesystem fanger hele tiden møterommet med en massiv 8000x3000 pikslers oppløsning 30 ganger hvert sekund, og registrerer deltakernes gest, ansiktsuttrykk og andre fine detaljer i scenen. Den oppdaterte Meeting AI 2.0 behandler deretter denne enorme mengden video- og lyddata, og velger og kombinerer de mest relevante delene av scenen for å gi en endelig utgang på 1080p. Denne tilnærmingen på 8K-i-1080p-ut gir ikke bare en massiv visuell oppgradering sammenlignet med det tradisjonelle 1080p-i-1080p-ut-konferansekameraet, men presenterer også møtescenen på en mye mer oppslukende måte som ikke har vært mulig før nå. Kandao Meeting Pro tilbyr også flere konferansemodus for forskjellige situasjoner, som enkelt kan endres via enheten eller fjernkontrollen.

Utmerket tilkobling og interaksjon

Utstyrt med Wi-Fi, Ethernet LAN-port, USB og HDMI, er Kandao Meeting Pro fleksibel nok til å koble til et stort utvalg av konferanseutstyr. Når du kjører som et USB-kamera, tilbyr Kandao Meeting Pro også valgbare oppløsninger og kodingsformater for å maksimere kompatibiliteten med forskjellige videokonferansesystemer. I tillegg kan Kandao Meeting Pro ta opp lokalt til et eksternt SD-kort, noe som gjør det til et flott verktøy for opptak og arkivering av viktige møter. Kandao Meeting Pro leveres med en fjernkontroll, noe som gjør interaksjon og kontroll mye enklere. Brukeren kan utføre operasjoner som strøm på / av, modusbytte, volumjustering og mer enkelt med fjernkontrollen.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Videokamera
Produkttype 360
Produsent kandao


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
202307
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.